Η Φαίη και ο "μικρός μπεμπίνος"




«Μικρό μπεμπίνο» αποκαλούν το μωρό τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, μέχρι να το βαφτίσουν τελικά "Γιάννη", όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Προς το παρόν η Φαίη διανύει την τρίτη βδομάδα ως λεχώνα, όσο ο σύζυγός της συνεχίζει κανονικά το "Πρωινό mou" στο Mega.

O μαιευτήρας της Φαίης Σκορδά, Θάνος Παράσχος, μίλησε στην "Πρωινή Μελέτη" για το πώς περνάει η γνωστή παρουσιάστρια τις πρώτες μέρες μαζί με τον νεογέννητο μωρό της.

«Είναι η 15η μέρα που διανύει η Φαίη μαζί με το μωρό της και σε λίγες μέρες ετοιμάζονται να πάνε την πρώτη τους βόλτα. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την Φαίη και τον Γιώργο και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας. Έχω λοιπόν να σας ότι όλα πάνε πάρα πολύ καλά. Σε αυτή τη φάση η Φαίη είναι εκείνη που κάνει τις περισσότερες ερωτήσεις για το μωρό, αφού η ίδια περνάει τις πιο πολλές ώρες μαζί του μιας και ο σύζυγός της έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε 30 μέρες το πολύ θα γυρίσει απ’ ό, τι ξέρω στο πλατό της εκπομπής της και από ιατρικής πλευράς μπορεί να επιστρέψει και νωρίτερα. Θέλει όμως επίσης, να μείνει και κοντά στο μωρό της όσο μπορεί περισσότερο. Οπότε ύστερα από 30 μέρες θα είναι έτοιμη να είναι και πάλι στο «Πρωινό Mou», γιατί είναι και επαγγελματίας. Πάντως, ο Γιώργος και  η Φαίη είναι πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι που όλα εξελίσσονται ομαλά», είπε ο Θ. Παράσχος.

Πηγή Mediasoup.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ