Λούκας Γιώρκας λίγο πριν τον α ημιτελικό της Eurovision 2011

Η ώρα της Eurovision 2011 ήρθε! Σε λιγότερο από 30 ώρες ο Λούκας Γιώρκας με τον Stereo Mike και το μεταμοντέρνο ζεϊμπέκικο τους με τον τίτλο «Watch my dance» θα διαγωνιστούν στον πρώτο ημιτελικό.
Σήμερα γίνονται και οι τελευταίες πρόβες των ομάδων με τα κουστούμια πλέον.
Την Τρίτη 10 Μαΐου θα γίνει ο α ημιτελικός, ενώ την Πέμπτη 12 Μαΐου θα λάβει χώρα ο δεύτερος ημιτελικός. Ο μεγάλος τελικός του μουσικού διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου.

Τα αρνητικά προγνωστικά των πρώτων ημερών έχουν ξεπεραστεί αν κρίνει κανείς από τις αποδόσεις των στοιχημάτων.
Ο Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike βρίσκονται πλέον μεταξύ τέταρτης και ένατης θέσης, που δίνουν το εισιτήριο για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Το «Watch my dance»  βρίσκεται επίσης στις 10 πρώτες θέσεις στις ιστοσελίδες των eurofans.
Στον αυριανό ημιτελικό, εκτός από τη χώρα μας συμμετέχουν κατά σειρά εμφάνισης και οι: Πολωνία, Νορβηγία, Αλβανία, Αρμενία, Τουρκία, Σερβία, Ρωσία, Ελβετία, Γεωργία, Φινλανδία, Μάλτα, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Λιθουανία και Αζερμπαϊτζάν. Η Κύπρος, με τον Χρίστο Μυλόρδο και το «Σαν άγγελος σε αγάπησα», συμμετέχει στο δεύτερο ημιτελικό, στην ένατη θέση μαζί με τις, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σλοβακία, Ουκρανία, Μολδαβία, Σουηδία, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Ισραήλ, Σλοβενία, Ρουμανία, Εσθονία, Λευκορωσία, Λετονία, Δανία, Ιρλανδία.
Τη Eurovision αυτή τη φορά θα παρουσιάσει, για τη ΝΕΤ, η Μαρία Κοζάκου, ραδιοφωνική παραγωγός του Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ, η οποία έχει σχολιάσει τρεις φορές το διαγωνισμό (Αθήνα, Βελιγράδι, Οσλο), στο ραδιόφωνο.
Καλή επιτυχία Λούκα, καλή επιτυχία Ελλάδα!
madata.gr