ΕUROVISION 2011: Στο τελικό η Ελλάδα!

Με μια άψογη εμφάνιση ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike κατάφεραν να οδηγήσουν την Ελλάδα στον τελικό του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision με το 'Watch My Dance'. Συγχαρητήρια Ελλάδα!


H ελληνική συμμετοχή στη Eurovision με ερμηνευτή τον  Λούκα Γιώρκα, πήρε απόψε το εισιτήριο για τον τελικό του διαγωνισμού τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στο Ντίσελντορφ.
Το τραγούδι "Watch my Dance" που ερμηνεύουν ο Λούκας Γιώρκας και οι Stereo Mike, ψηφίστηκε ανάμεσα στα 10 από τα 19 τραγούδια που παρουσιάστηκαν σήμερα, τα οποία θα περάσουν στην τελική φάση.
Η εξαιρετική εμφάνιση του τραγουδιστή, η άψογη εκτέλεση της χορογραφίας από τους χορευτές που τον πλαισίωναν, το εντυπωσιακό σκηνικό με τους κίονες ιωνικού ρυθμού, συνέβαλαν ώστε να εξασφαλίσει η Ελλάδα την πρόκριση για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.  Στο κατάμεστο γήπεδο Fortuna Arena στο Ντίσελντορφ, ο ενθουσιασμός των 17.000 θεατών, ήταν έκδηλος σε όλα τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν για τον τελικό του Σαββάτου. Στον τελικό της Eurovision μαζί με την Ελλάδα πέρασαν και οι Σερβία, Λιθουανία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φιλανδία, Ρωσία και Ισλανδία.