Παράξενο ανθρωπόμορφο πλάσμα φωτογραφήθηκε στο Κατάρ.

Ένα μυστηριώδες πλάσμα που μοιάζει με άνθρωπο έκανε την εμφάνιση του στο πάρκινγκ του Doha Corniche, σύμφωνα με μια τοπική Αραβόφωνη εφημερίδα.
Η είδηση αυτή βασίζεται στη μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία δήλωσε πως είδε το πλάσμα δίπλα στο άγαλμα Oryx, καθώς περπατούσε στην περιοχή και παρά τον φόβο που της προκάλεσε, κατάφερε να το φωτογραφίσει.
Οι Gulf Times αναμεταδίδοντας την είδηση από την Αραβόφωνη εφημερίδα, αναφέρουν ότι "σύντομα περικυκλώθηκε από μεγάλο αριθμό ατόμων που επικυρώνουν το γεγονός. Ωστόσο εξαφανίστηκε ξαφνικά από τα μάτια τους όταν προσπάθησαν να το πλησιάσουν".
Αγαπητοί μου αναγνώστες, η είδηση τελειώνει εδώ. Αλλά μόλις είδα την φωτογραφία είπα "ρε κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει..." και χάρη σε ένα site που είχα κρατημένο στα bookmarks και σε έναν ανοικτόμυαλο σχολιαστή του εν λόγω site, βρήκα τι μου θυμίζει.
Η επιστημονική του ονομασία είναι Daubentonia madagascariensis και είναι το μεγαλύτερο νυκτόβιο θηλαστικό τάξης primate, γηγενές στην Μαδαγασκάρη. Τώρα αν προσθέσετε και λίγο photoshop στην συνταγή...
undefined

2 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ