Υλικά:
greekcook.gr
- 1/4 μπέικον κομμένο σε χοντρούς κύβους
- 1/2 ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 ποτηράκι μολτ ουίσκι
- 1 ποτηράκι χυμό λεμονιού
- λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι μαύρο χοντροκομμένο
- Βάζουμε και τσιγαρίζουμε στο λάδι το μπέικον και το ψαρονέφρι
- Αφού τα αλατοπιπερώσουμε καλά, ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού μέχρι να μαυρίσει και να πικρίσει λίγο
- Το ξανασβήνουμε με το ουίσκι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε και λίγο νεράκι να φτιάξει την σάλτσα του
greekcook.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ