Μεθυσμένη τηγανιά

Υλικά:
  • 1/4 μπέικον κομμένο σε χοντρούς κύβους
  • 1/2 ψαρονέφρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 ποτηράκι μολτ ουίσκι
  • 1 ποτηράκι χυμό λεμονιού
  • λίγο λάδι, αλάτι, πιπέρι μαύρο χοντροκομμένο
Εκτέλεση:
  • Βάζουμε και τσιγαρίζουμε στο λάδι το μπέικον και το ψαρονέφρι
  • Αφού τα αλατοπιπερώσουμε καλά, ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού μέχρι να μαυρίσει και να πικρίσει λίγο
  • Το ξανασβήνουμε με το ουίσκι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε και λίγο νεράκι να φτιάξει την σάλτσα του
Ιδανικό για συνοδεία από πατάτες ψητές στον φούρνο τους, με την φλούδα, όπου μετά τις κόβουμε σε ροδέλες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι

greekcook.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ