Σοκαριστικό video κακοποίησης ζώων – Προσοχή ακατάλληλες σκηνές

Καρέ καρέ κατέγραψαν κρυφές κάμερες σε βρετανικό σφαγείο εργαζόμενους να γρονθοκοπούν, να καίνε με τσιγάρα στο πρόσωπο και να σέρνουν από τα αυτιά γουρουνάκια για σφαγή.

Τις κρυφές κάμερες ''φύτεψαν'' κρυφά στο σφαγείο μέλη φιλοζωικών οργανώσεων που είχαν σχετικές καταγγελίες.
Πάντως κανείς από τους ''βαρβαρους'' δεν πρόκειται να διωχθεί δικαστικά επειδή το οπτικό υλικό αποκτήθηκε παράνομα.
Δείτε το video

newsit.gr

15 σχόλια :

Ε οχι ρε παιδια!! Αυτους τους ανθρωπους δεν αξιζει να τους πεις ζωα!!!Για Κοπλημεντο πλεον πρεπει να χρησιμοποιουμε αυτην την εκφραση!!! Αν ειναι δυνατον!Τα ζωα δεν κανουν τιποτα τετοιο. Οι ανθρωποι ειμαστε περισσοτερο βαρβαροι απο αυτα. Αυτα σκοτωνουν μονο για να φανε και οχι για ψιλου πηδημα οπως εμεις!!! Και ο,τι σκοτωνουν το κανουν ακαριαια!!! Ου να μου χαθητε!!! Πρεπει να τιμωρηθουν με ηλεκτρικη καρεκλα!

δεν είναι δυνατό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα το 2011, διέκοψα το video γιατί δεν άντεχα άλλο να τους βλέπω και να μη μπορώ να κάνω κάτι να τα βοηθήσω.Λυπάμαι για λογαριασμό τους.

Ναι μην σας φαίνεται περίεργο.. έχετε πάει ποτε σε κάποιο σφαγείο..? Έχετε δει μέσα τι χαμός γίνετε? Δεν λέω είναι αποκρουστικό το όλο θέαμα.. Υπάρχουνε σφαγεία.. τα οποια μέσο μηχανημάτων βάζουν τα ζώα στην σειρά.(βάναυσα πάντα) ..Έχουν βρεθεί σφάγια με σπασμένα πλευρά με σπασμένα πόδια λόγο αυτών τον μηχανημάτων... Εκείνο το θέαμα δεν είναι αποκρουστικό? Ή επειδή το κάνουν μηχανήματα μπορούμε να το δεχτούμε χωρίς να μιλήσουμε?
Για να τελειώνουν όλα αυτά... εμείς τον έχουμε προκαλέσει όλο αυτόν τον "πόνο" στα ζώα... Από την στιγμή που το σκοτώνουμε για να το φάμε...τότε θα πρέπει να συμφιλιωθούμε και με τον όποιο θάνατο έχουν... ήρεμος η επίπονος είναι αυτός...
Κωστας.

Θα χαρώ πολύ να λάβω απάντηση από τους από πάνω ανωνυμους. Εάν αυτό το σκέφτονται όταν τσακίζουν τα καλαμάκια\σουβλάκια τους?
Κώστας

DYSTYXWS AYTOYS TOYS LYPAMAI PIO POLU APO AYTA TA KAKOMOIRA ZWA....ALI8EIA.....GAMW TIS OIKOGENEIES TOYS....KARKINO NA BGALOUN AYTOI K TA PAIDIA TOYS....TO EYXOMAI...!!!

Κώστα αυτο που λες περι καλαμάκια/σουβλάκια δεν εχει καμια σχέσει με την συμπεριφορά....το οτι τρόμε αυτα τα ζώα για να ζήσουμε δέν συμπεριλαμβάνεται με το οτι δεν πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σ'αυτά...!

αυτο δεν ειναι καθολου σκληρο βιντεο,καντε μια αναζητηση στο youtube να δειτε αλλοι τι κανουν

to mono pou exw na pw,einai pws an pote sthn zwh mou vrethw mprosta se vasanismo zwou,apo antrwpo,tha ton kanw na ypoferei polu..me ton idio tropo pou vasanise,to idio tha tou kanw.

karkino sto mouni ths manas sas.......kseftyla poutanogenhmata

Οχι πειτε μου ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει να 'ναι καποιος για να κανει κατι τετοιο!
ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ!?
:@
Αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να μπουν φυλακη!
αι σηχτηρ παλιο μαλακες!

pou na sas kaoune oi oikogeneies sas zodanes na pa9oun karkino xolera na kolisoun lepra apo to mouni tis manas sas..bastardoi...ama sas vrw brosta mou 9a sas akrwtiriasw 9a sas diamelisw bastarda..

aisxos na ginonte ayta ta pragmata,merikoi antrwpoi einai kanibaloi,aisxroi,eleos !!!!!!!!!!NTROPHHHHHHHH...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΩ ΚΤΗΝΗ ΓΤ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ