Συνελήφθησαν οι δράστες του βιασμού της 16χρονης στην Κρήτη

Πέντε άτομα έχουν αναγνωριστεί -μέχρι στιγμής- ως δράστες του ομαδικού βιασμού μίας 16χρονης στην Κρήτη.


Σύμφωνα με το cretalive, στους συλληφθέντες ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, σωματεμπορία σε βάρος ανηλίκου, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ίδια χρήση και χρήση ναρκωτικών. Οι δύο εξ αυτών είναι Αλβανοί και συνελήφθησαν και για άλλη αδικήματα με βάση ευρήματα στο σπίτι τους.

Όπως είχε καταγγείλει η ίδια η 16χρονη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, το βράδυ του Σαββάτου ένας 26χρονος με τον οποίο είχε σχέση στο παρελθόν, της χορήγησε ενδοφλέβια ένεσης ηρωίνης (η ίδια δηλώνει χρήστης ναρκωτικών) και στην συνέχεια, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως η ίδια βρισκόταν υπό την επήρεια της ναρκωτικής ουσίας, την εξανάγκασε σε συνουσία.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της 16χρονης, ο νεαρός άνδρας τη μετέφερε σε άλλα 3 σπίτια όπου επίσης μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών την βίασαν ομαδικά πάνω από 15 άτομα.

Η 16χρονη κοπέλα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθούν τα όσα υποστηρίζει, ενώ ο 26χρονος προσήχθη στο Τμήμα χωρίς να συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και θα απολογηθούν το πρωί του Σαββάτου.
Star.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ