Συνωμότησε τη δολοφονία της συζύγου του!


Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. 


Πρόκειται για το φόνο μιας νεαρής μητέρας, η οποία εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι δολοφονήθηκε από το σύζυγο της, ο οποίος συνωμότησε με μια άλλη γυναίκα για να την
«βγάλουν από τη μέση»!

Η δολοφονία συνέβη την ώρα που το θύμα και ο σύζυγος της, μαζί με το 3 χρονών παιδί τους πήγαιναν βόλτα στο δρόμο, οπότε και δέχτηκαν ένοπλη επίθεση. Ο σύζυγος Kashif Parvaiz, τραυματίστηκε και ο ίδιος από τους πυροβολισμούς ενώ η σύζυγος του, 27 χρονών πακιστανικής καταγωγής, υπέκυψε στα τραύματα της. Στην αστυνομία ο Kashif κατέθεσε αρχικά ότι οι επιτιθέμενοι ήταν άντρες, που τους αποκάλεσε «τρομοκράτες» και ότι τα κίνητρα της επίθεσης ήταν ρατσιστικά.
Ο ίδιος όμως υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις στις καταθέσεις του και η αστυνομία ανακάλυψε ότι ο ίδιος και μια γυναίκα, με το όνομα Antionette Stephen, με καταγωγή από την Ινδία, είχαν σχεδιάσει το φόνο της 27χρονης μητέρας, με το όνομα Ms Noorani, αλλά και τον τραυματισμό του Kashif, ώστε να απομακρυνθούν από τον ίδιο οι υποψίες! Ο 26χρονος και η δολοφόνος αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για φόνο, συνωμοσία και χρήση όπλων, όπως επίσης και αυτή της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Η αστυνομία βοηθήθηκε στις έρευνες της από το γεγονός ότι πρόσφατα η Ms Noorani είχε στείλει ένα γραπτό μήνυμα στο αδερφό της στο οποίο ανέφερε ότι «κάποια μέρα θα με βρείτε νεκρή εξαιτίας του Kashif. Θέλει να με σκοτώσει». Τελικά ο 26χρονος συζυγοκτόνος «έσπασε» και παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να συμβεί αυτό, ότι δεν ήθελε να πάει στη φυλακή και ότι θα έπρεπε να μπορεί να ελέγξει το θυμό του για να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο!
Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο τα τελευταία 6 χρόνια. Η σχέση μεταξύ του 26χρονου και της δολοφόνου της συζύγου του παραμένει αδιευκρίνιστη.


http://www.pamepreveza.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ