Η προέλευση της φωτογραφίας του διαβόλου των σπηλέων

Πολλοί από σας έχουν δει αυτήν την φωτογραφία που δημοσιεύεται σε όλο το Διαδίκτυο. Ποιο είναι αυτό το πλάσμα; Μια εξαπάτηση; Ένας επιμελημένος χειρισμός φωτογραφιών; Εργασία στο Photoshop; Υπάρχουν πολλές ιστορίες που περιβάλλουν αυτήν την φωτογραφία. Μερικοί λένε ότι είναι εξωγήινος. Μερικοί λένε ότι είναι σώμα σε μορφή αποσύνθεσης .

Ο πιό συναρπαστικός απολογισμός λέει προέλευσης της φωτογραφίας είναι από το Ras EL Khaimah, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων . Υποθετικά, η εικόνα ήταν ένα κομμάτι των στοιχείων σε μια περίπτωση που περιλαμβάνει το θάνατο του ίδιου νεαρού άνδρα που τράβηξε την φωτγραφία . Προφανώς, μετά από προειδοποιησείς για να μην πάει, ο νεαρός άνδρας πήγε σε μερικές εγκαταλειμμένες σπηλιές στο Ras EL Khaimah να τραβήξει φωτογραφίες . Συνοδεύθηκε από φίλους σε κάποιο διάστημα της διαδρομής και μπορεί να ήταν ο φίλος του που τον προειδοποίησε για να μην πάει στις εγκαταλειμμένες σπηλιές.

Αφού είδε τη λάμψη από τη μηχανή του νεαρού , ο φίλος του άκουσε κραυγή. Φώναξε στον νεαρό άνδρα, αλλά μην παίρνοντας καμία απάντηση, πήγε στην αστυνομία. Ώρες αργότερα, βρήκαν το νεαρό άνδρα νεκρό στη σπηλιά και είχε τραβήξει μόνο μια φωτογραφία με τη φωτογραφική μηχανή του - αυτή ανωτέρω.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ