Ο Γιώργος Λιάγκας με ρετούς και ο Γιώργος Λιάγκας χωρίς ρετούς!!!


Ποιος να του το λεγε του Γιώργου Λιάγκα ότι οι διακοπές του στην Ελούντα θα γινόταν talk of the town, πρώτον για το χρυσό μαγιό της Φαίης και δεύτερον για τον… «μάγο» της φωτογραφίας που έκανε και πάλι το θαύμα του!!!


Ναι, ναι καλά καταλάβατε. Από το photoshop δεν γλίτωσε ούτε το κορμί του Γιώργου, το οποίο στις φωτογραφίες του Hello και του ΟΚ έχει «πειραχτεί» λιγάκι, τόσο στα στιγμιότυπα που τον είδαμε αραχτό στην ξαπλώστρα,

όσο και και σε εκείνα που απλώς ρεμβάζει όρθιος… Κοινώς, σε αυτές τις φωτό, η πολλή κοιλίτσα έχει ως δια μαγείας εξαφανισθεί.

Για του λόγου το αληθές, η φωτογραφία που εντοπίσαμε στο freegossip, στην οποία η κοιλίτσα του Γιώργου είναι… όσο να το πεις, λίιιγο μεγαλύτερη και λίιιγο πιο εμφανής… Εδώ που τα λέμε βέβαια, φταίει και η φωτογραφία. Η στάση στην οποία έχουν φωτογραφήσει τον Γιώργο, δεν βοηθάει... γιατί όταν είσαι σκυφτός, λίγη κοιλίτσα να έχεις, φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Και αφού είδαμε τον Γιώργο στo Hello και το ΟΚ με ρετούς, μετά είδαμε και την φωτογραφία από τις διακοπές του χωρίς ρετούς. Ότι έχει… προσόντα το ξέρουμε. Και πολύ καλά κάνει ο Γιώργος. Άλλωστε δημοσιογράφος είναι, δεν είναι μοντέλο. Ούτε είχε υποσχεθεί σε κανέναν ότι το καλοκαίρι του 2011 θα είναι στιλάκι. Αυτός είναι και σε όποιον αρέσει!!!  

star.gr

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ