Πλάσμα που γεννήθηκε με χαρακτηριστικά ανθρώπου και κατσίκας.

 Τα ακούγαμε στις ιστορίες για τους Κενταύρους και την σφίγγα, αλλά απ' ότι φαίνεται κάπως έτσι ξεκινάνε οι μύθοι.

Οι ειδικοί εμφανίζονται μπερδεμένοι από τις αναφορές και τις φωτογραφίες εφημερίδων του Αφρικανικού τύπου. Το πλάσμα της φωτογραφίας, το οποίο πέθανε λίγες μόνο ώρες μετά την γέννηση του, έφερε ένα κεφάλι που έμοιαζε καταπληκτικά με παραμορφωμένο μωρό. Ο λαιμός και οι ώμοι έμοιαζαν επίσης με αυτά ενός ανθρώπου αλλά είχε πόδια και ουρά κατσίκας.
Οι κάτοικοι του χωριού Maboleni στην Ζιμπάμπουε, όπου μια κατσίκα γέννησε αυτό το πλάσμα, το έκαψαν σε μια προσπάθεια να γλυτώσουν το χωριό από την κατάρα καθώς η πίστη στο υπερφυσικό είναι αρκετά έντονη στην περιοχή και το πλάσμα αυτό θεωρήθηκε κακός οιωνός. Ο τοπικός κυβερνήτης όμως, ο Jason Machaya, είναι σίγουρος ότι αυτό πρόκειται για κάποιο υβρίδιο που προέκυψε από κτηνοβασία: "Κάποιος άντρας είναι υπεύθυνος γι' αυτό".


Οι κτηνίατροι δεν είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν το μυστηριώδες μωρό αλλά βασισμένοι στις φωτογραφίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πλάσμα έπασχε από υδροκεφαλία, κάτι που οδήγησε στο αφύσικα μεγάλο κρανίο και τη μετατόπιση όλων των υπολοίπων χαρακτηριστικών όπως της μύτης και των αυτιών κατά την διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξης.

πηγη

http://xamaileonnews.blogspot.com/
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

1 σχόλια :

den xero gia auto....kai nomizo pos den einai tipota... alla i mana mou elege panta... pos o mpampa sou einai poli gaidaros...

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ