Νυφικό μπουκέτο ρίχνει αεροπλάνο

Μπορεί ένα αθώο μπουκέτο λουλουδιών να προκαλέσει την πτώση ενός αεροπλάνου;

Την απάντηση έδωσε στην πράξη μια Ιταλίδα νύφη.
Η σουρεαλιστική ιστορία made in Italy αναφέρει ότι ένα συνηθισμένο ζευγάρι νεόνυμφων, είχε την φαεινή ιδέα να μισθώσει ένα μικρό αεροπλάνο, που θα πέταγε πάνω από τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης στην περιοχή Σουβερέτο κοντά στο Λιβόρνο της Ιταλίας και- στο πιο θεαματικό μέρος της παράστασης- θα έριχνε το παραδοσιακό μπουκέτο λουλουδιών από ύψος διακοσίων μέτρων.

Όπως μεταδίδει το BBC, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο. Όταν η 44χρονη υπάλληλος της αεροπορικής εταιρίας κ. Ισιντόρο Πενσιέρι έριξε το μπουκέτο από το αεροπλάνο, αυτό σφηνώθηκε στον κινητήρα με αποτέλεσμα το σκάφος να πιάσει φωτιά. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν το φλεγόμενο αεροπλάνο πήρε κλίση προς το ξενοδοχείο και τους εμβρόντητους και κατατρομαγμένους καλεσμένους της γαμήλιας δεξίωσης που κατάφεραν την ύστατη ώρα να απεγκλωβισθούν.

Από την όλη περιπέτεια, ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα. Ωστόσο η 44χρονη Ισιντόρο Πενσιέρι υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο σώμα και τραυματισμό στο κεφάλι. Ο Πιλότος κατάφερε επίσης να απεγκλωβισθεί εγκαίρως.

Πηγή: ForeignPress-gr.com

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ