Έσβηνε κλήσεις, ζητούσε σεξ


Διεφθαρμένος αστυνομικός στη νότια Ουαλία, έσβηνε κλήσεις και κάλυπτε διάφορες παραβάσεις με αντάλλαγμα το σεξ.

Ο 33χρονος Τζέιμι Σλέιτερ εκμεταλλευόμενος την εξουσία του έλεγε στις γυναίκες-παραβάτες ότι θα έκανε τα στραβά μάτια εάν τον υπάκουαν τυφλά και ενέδιδαν στις σεξουαλικές του ορέξεις.
Ο οικογενειάρχης -κατά τα άλλα- αστυνομικός και πατέρας δύο παιδιών ζητούσε το κινητό τηλέφωνο των γυναικών και μετά τις βομβάρδιζε με περίεργα μηνύματα. Μάλιστα δύο γυναίκες συνευρέθηκαν σεξουαλικά μαζί του σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
Δεν δίστασε δε να πάρει μαζί του μια εξ αυτών σε μια υπόθεση αφού εκλήθη εσπευσμένα στο σημείο.
Η δράση του Τζέιμι αποκαλύφθηκε όταν ένα θύμα τον ανέφερε και μετά από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε ότι χρησιμοποιούσε υπολογιστές της αστυνομίας για να μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τα θύματά του.
Μια φορά ο εν λόγω αστυνομικός σταμάτησε μια γυναίκα, η οποία οδηγούσε μόνη έχοντας προσωρινή άδεια οδήγησης.
Αφού έκανε τις τυπικές ερωτήσεις ανακοίνωσε στη γυναίκα ότι θα της κατασχέσει το αυτοκίνητο εκτός και εάν του δώσει το τηλέφωνό της. Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και του το έδωσε.


Μετέπειτα ο Τζέιμι της έστειλε άπειρα σεξουαλικά μηνύματα μέχρι που συναντήθηκαν και συνευρέθηκαν σεξουαλικά. Η συγκεκριμένη γυναίκα που ήταν παντρεμένη ανέφερε στο δικαστήριο ότι αναγκάστηκε να χωρίσει από τον σύζυγό της όταν οι συνήθειες του αστυνομικού έγιναν πιο περίεργες.
Παράλληλα, ένας συνάδελφος του αστυνομικού ανέφερε ότι το παραπάνω περιστατικό συνέβη τουλάχιστον τρεις φορές αποκαλώντας τον ντροπή για το επάγγελμα. Ο Τζέιμι που δούλευε για οχτώ χρόνια σαν αστυνομικός απολύθηκε μετά τις αποκαλύψεις.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να παρενοχλήσει σεξουαλικά μια κοπέλα που αρνήθηκε να τον συναντήσει, ενώ έστειλε γραπτό μήνυμα στο σύζυγο ενός θύματος "Σου Π.....ω τη γυναίκα!".
Όπως δήλωσε τα έκανε όλα αυτά επειδή ήθελε να είναι ελκυστικός στις γυναίκες και να αρέσει.
Παραδέχτηκε τα πάντα και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για τρεισήμισι χρόνια.


Πηγή: news247.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ