Το μεγαλύτερο στήθος του κόσμου

Η Sheyla Hershey, μετά από εννιά επεμβάσεις μπορεί πλέον να ισχυρίζεται ότι έχει το πιο πλούσιο στήθος παγκοσμίως.



Η γεννημένη στη Βραζιλία αμερικανίδα είχε στόχο να σπάσει κάθε ρεκόρ ως προς το μέγεθος και δεν δίστασε μάλιστα να παρατήσει το αγόρι της όταν εκείνος κάποια στιγμή αντέδρασε στα σχέδιά της.


Η Sheyla, κάτοικος Χιούστον, είχε απασχολήσει και πέρσι την δημοσιότητα όταν μετά από επέμβαση κάθε ένα από τα στήθη της περιείχε δύο λίτρα σιλικόνης!


Όμως το πάθος της για να διασφαλίσει το ρεκόρ της γυναίκας με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο ήταν αδηφάγο. Η νομοθεσία του Τέξας απαγόρευε και άλλη επέμβαση, διότι θα υπήρχαν κίνδυνοι για την υγεία της, ενώ ο βρετανικής καταγωγής φίλος της, ο οποίος μάλιστα είχε πληρώσει για τις πρώτες επεμβάσεις, την παρακάλεσε να μην συνεχίσει με αποτέλεσμα να χωρίσουν.


"Τον αγάπησα πολύ, αλλά έπρεπε να τον αφήσω για να ακολουθήσω το όνειρό μου" δήλωσε η Sheyla. Έτσι πέταξε στην Βραζιλία και μετά από μια ακόμη αυξητική στήθους, έκανε το αηδιαστικό της όνειρο πραγματικότητα. Να ευχηθούμε εις ανώτερα και προσοχή στις πτήσεις γιατί αυτά τα πράγματα σκάνε σε μεγάλο υψόμετρο.(news24.gr)

Εδώ οι άλλοι απαγόρευσαν τα φιλιά... αυτός δε θα πλήρωνε;!

Όπως λέει κι ο Βέγγος, "αηδίες κα ξεράσματα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ