Κατάθλιψη και αλκοόλ απειλούν τη ζωή της Rihanna

Μετά τα breaking news της Winehouse, δεν είναι λίγοι εκείνοι ποτ φοβούνται πως και η Rihanna θα έχει την ίδια κατάληξη. Αν και βρίσκεται στην κορυφή των likes με τους περισσότερους fans και τα τραγούδια της χτυπάνε πρωτιά το ένα μετά το άλλο, η Rihanna φαίνεται πως έχει αρχίσει να βλέπει πάτο, και συγκεκριμένα πάτο μπουκαλιών, αφού η κατάθλιψη την έχει οδηγήσει στο αλκοόλ!

Μετά τη συναυλία της στο Atlantic City την προηγούμενη εβδομάδα η 23χρονη σταρ δείχνει έντονα σημάδια κατάθλιψης με αποτέλεσμα οι δικοί της άνθρωποι και οι συνάδελφοί της να ανησυχούν μήπως καταρρεύσει ή βγει εκτός ελέγχου.
Κατά τη διάρκεια του show κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ήταν προκλητική και έκανε άσεμνες χειρονομίες προς το κοινό. Ντυμένη με ελάχιστα ρούχα, μετά το τέλος της συναυλίας ερωτοτροπούσε με θαυμαστή της ενώ συνέχιζε να πίνει ασταμάτητα μπροστά σε όλους δείχνοντας ανήμπορη να επιβληθεί στον εαυτό της.
Κοντινό της πρόσωπο δήλωσε: «Παίρνει τους φίλους της τηλέφωνο και τη βάζουν σε ανοιχτή ακρόαση ή στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον ρωτώντας τι συμβαίνει».
Οι δικοί της αποδίδουν τη συμπεριφορά της και τη στροφή της στο ποτό στη βαθιά θλίψη που νιώθει εξαιτίας του πρόσφατου χωρισμού της. Οι φήμες λένε πως δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει τον πρώην της, Chris Brown, παρότι πρόσφατα επανασυνδέθηκαν μέσω twitter.
Στο πιο πρόσφατο videoclip της για το Man Down αναβιώνει κατά κάποιο τρόπο τον ξυλοδαρμό που υπέστη το 2009 από τον Brown ενώ σε κάποιο καρέ παίρνει όπλο και σκοτώνει τον εν λόγω άντρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ακραίο concept έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο Γονέων και όχι μόνο. Ακόμη πιο προκλητική και απρόσμενη όμως ήταν η παρακάτω δήλωση-απάντηση της τραγουδίστριας:
«Είμαι μία 23χρονη ροκ σταρ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ! Τι έχετε πάθει όλοι και με θέλετε να φέρομαι σαν γονιός; Απλά, ένα κορίτσι είμαι, μπορώ μόνο να γίνω η φωνή σας/μας! Η μουσική βιομηχανία δεν είναι ακριβώς γονείς-γονείς είμαστε ΕΜΕΙΣ! Έχουμε την ελευθερία να κάνουμε τέχνη! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ! Η δουλειά σας είναι να σιγουρευτείτε ότι τα παιδιά σας δεν θα καταλήξουν σαν ΕΜΑΣ!»
Προφανώς, αυτή δεν είναι η Rihanna που είχαμε συνηθίσει. Και ενώ τα πράγματα φαίνεται να έχουν φτάσει σε κρίσιμο σημείο και η νηφαλιότητά της φαντάζει μακρινό παρελθόν, έγκυρη πηγή αναφέρει: «Είναι το θέμα συζήτησης στη δισκογραφική. Η ασφάλεια έχει γίνει πιο στενή και ο εκπρόσωπος Τύπου ταξιδεύει μονίμως μαζί της. Όλοι φοβόμαστε μην κάνει κακό στον εαυτό της».
Zougla.gr

2 σχόλια :

xaxaxaxaaaa... akou rock star! kopela moy to polu poto tarakounaei to myalo!!!!!

ante re, tin prosoxi thelei apla na traviksei, de mas parataei, xaras ta wraia tragoudia ki emfanisi pou exei!!!

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ