ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας πιάνει σκύλο απο την ουρά, τον στριφογυρίζει στον αέρα και τον πετά απο γέφυρα(+18)

Η εικόνα μιλά απο μόνη της!


Και τα ανθρωπάρια έχουν πεθάνει στα γέλια!

Με τί; Με τον θάνατο πλέον του σκύλου!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

34 σχόλια :

an ta panta sthn zwh plhrwnontai,euxomai na to plhrwsei me to idio nomisma...otan plhsiazei to diko tou telos,8a katalavei...

elpizo na mn pe6ane to kaimeno...vlepontac to video e3adlica olec tic vriciec pou i3era...pou na pa6ic karkino ctn egefalo yamw tn panayia cou

Παλικαρια δεν πρεπει να αφηνουμε κανεναν τετοιον πουστη να συνεχιζει τετοιες πραξεις. Θα παρακαλουσα σε οσους τυχει να δουνε οτιδηποτε παρομοιο να κανουν οτιδηποτε μπορουνε για να τους κανουμε να φοβουνται ακομα κ να σκεφτουνε το κακο των ζωων.! Γαμηστε τους οτι εχουν κ δεν εχουν!

να ψαχτη η αρμοδια υπηρισια πωσ και μετι id ανεβικε το βιντεο και να τον καταδικασουν και τουσ λοιπουσ γιτι ειναι συνενεργη απλο ειναι!!!!!!

na pathei karkino kai sifili o kariolis kai oloi oi alloi pou gelane ekei trigirw.

Otan psofiseis tha gamw thn mana sou ston tafo sou kai meta tha xesw kiolas kai tha ferw kai ton skulo na thn phdiksei ki autos!!!! pou na patheis karkino esy kai ta paidia sou!!!

...........ai sixtiri kai seis kai h apan8rwpia sas.......vrwmiloi....efxomai na sas kanoun to idio sto pouli sas,na to kopsoun kai ystera na to fai to fane ta skulia........etsi 8elete reeeeeeeee!!!!!!!!!!!

πως μπορει κ εκνε κτι τετοιο?κ οι αλλοι οι μαλακες γελανε..που τ βρικαν τ αστειο?
ποσο θα ηθελα να τους κνω το ιδιο..:@

εεεε τους παλιο μαλακες!!! Καρδια δεν εχουν αυτοι;;;; Να παιρνουν το σκυλακι και να το κανουν σβουρες!!! αμμα ειχα προγραμα εκαθαρισης προσωπου θα του εκανα μηνυση του παλιο καριολι!!

egw 8a gelaga polu perissotero an sou eixan piasei ta @rxidi@ sou kai sou kanan to idio palio malaka bastarde pou euxomai na pa8eis to xeirotero stin zwi sou palio gamimene gamw to spiti sou malaka...!!!!!!

otan vlepw kati tetoia ntrepomai pou eimai anthrwpos!!alla eutuxws emena den mou edwsan tetoia anatrofi na pligwnw anuperaspista plasmata ... poso mallon na ta skotwnw...!! paliovodia...alli asxolia den eixate apo to na katheste san vlammena kai na xazogelate me ta xalia sas???alla to mualo poios to exase gia na to vreite eseis???

παλιογαμιολη του κερατα ζωο καραγκιοζη..και σε ολους τους υπολοιπους που γελανε..να ψοφισετε ρε κωλοζωα γαμω την κοινωνια σας γαμω..αχρηστοι που κυριολεκτικα τζαμπα ζητε.ειστε αρρωστοι εχετε γαμωψυχολογικα και δεν ξερετε τι παπαρια να κανετε για να ξεδωσετε και να τραβηξετε την προσοχη.υπαρχει και η θεια δικη ομως μην αγχωνεστε. γελατε κιολας αντι να κλαιτε που υπαρχετε.οταν θα ψοφατε εσεις να δειτε εγω πως θα γελαω.για κατι τετοια ατομα δεν θα ειχα κανενα απολυτως προβλημα να επιστρεψει η θανατικη ποινη.και εγω αυτοπροσωπως θα ηθελα να τους την κανω.

Makari na se eixa mprosta mou na se ksekoiliaza k na ta petaga sti mouri tis manas sou ta apomeinaria na dei ti vrwmia gennise

popo euxomai auto to arxidi na exei ton xeirotero psofo pou mporei to mounopano

na pe8aneis pousth!!!! po to gamhmeno to xontro... stenaxwrh8hka para polu!!! makari to video na einai psema... Makari!!!!

PRAGMATIKA ANTHRWPOUS SAN KAI AUTOUS PREPEI NA BENOUN STI FILAKI KAI NA EPIVALETE THANATIKI POINH

kala re file ti na sou pw me auto p ekanes sto skili? apla apedikses oti eisai pio xazos kai apo spasmeno toublo kai oti exeis mualo san to skoupoksilo

ckatopakistane! re na psofhseis su euhomai!
adee palio Malakaa...!!

πακιστανος εε? αν σε πιασουν απο το πουλι και σου κανουν το ιδιο θα σου κοπει ρε αχρηστε, θα τρεχει αιμα και θα γελαμε!!!!

bastardia tu kerata pu na pa8ete karkino k na pethanete apo purkagia h na sas kopsun ta arxidia k na sas afhsun na pethanete apo aimoragia h na sas vgalun ta matia xwris anais8hsia..kala sas kanun oi amerikanoi k sas vomvardizun palio malakes,sas eyxomai na sas afanisun h na sas kanun sapunia..kala ekane o hitler stus bastardus patriwtes sas!!!

an ekofka tshiame ma to theo itan na sas skotoso pou to 3ilo mastartopaida.i.

TS TS TS TOSOOO AXRISTOI IMASTE!
PALIO MALAKES GAMO TIN MANA POU SAS GENNISE MUNIA
ETSI DIASKEDAZETE EE?
ME TO NA PONATE TA KAIMENA TA ZOAKIA
AUTO POU SAS AKSIZEI EINAI NA SAS PIASOUN APO TON POU** SAS KAI NA SAS KANUNE TA IDIA!
EKEI NA DUME GELIO

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ