Πήγαν μπαρότσαρκα με τον... νεκρό φίλο τους!

"Είμαι απολύτως τρομοκρατημένη, δεν μπορώ καν να βρω λόγια να εκφράσω το σοκ μου.. Δεν μπορώ να φανταστώ πως σκέφτεται κανείς για να φτάσει σε σημείο να το κάνει αυτό", δήλωσε ένα μέλος της οικογένειας.


Αυτό που της προκάλεσε το σοκ της κοπέλας ήταν οι ενέργειες των δύο φίλων που πήραν τον αδελφό της για μπαρότσαρκα στο Ντένβερ. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι ο αδελφός της ήταν ήδη...

νεκρός εκείνη την στιγμή..

Όταν ο Robert Young ήρθε στο σπίτι και βρήκε τον συγκάτοικό του 43χρονο Jeffrey νεκρό έκανε αυτό που κάθε καλός φίλος θα έκανε. Κάλεσε έναν κοινό φίλο, τον Mark Rubinson, και φόρτωσε το σώμα σε ένα αυτοκίνητο για μια τελευταία βόλτα.

Πήγαν λοιπόν σε δύο μπαρ, ένα στο Ντένβερ, και στη συνέχεια σε ένα άλλο στην Aurora, πριν τελικά να επιστρέψουν τον Jeffrey σπίτι. Και, φυσικά, πήραν 400 δολάρια από το λογαριασμό του Jeffrey για να πληρώσουν για όλη τη βόλτα.

Οι Rubinson και Young αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατάχρηση ενός πτώματος (που προφανώς μάλλον συμβαίνει αρκετά συχνά να έχει δική της κατηγορία εγκλήματος..), κλοπή ταυτότητας και πλαστοπροσωπίας. Η αιτία του θανάτου του Jeffrey είναι ακόμα υπό διερεύνηση, αλλά μπορούμε να είμαστε αρκετά σίγουροι ότι δεν ήταν η μοναξιά.


koulo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ