Πούλησαν τα παιδιά τους για να... παίξουν παιχνίδια στο Ίντερνετ!


Ένα νεαρό ζευγάρι, από την περιοχή Dongguan της Κίνας, πούλησε σύμφωνα με πληροφορίες και τα τρία παιδιά του για να βγάλει τα χρήματα που χρειαζόταν για να συνεχίσει να παίζει online παιχνίδια σε Ίντερνετ καφέ.



Σύμφωνα με την κινεζική εφημερίδα Sangxiang City News, οι Li Lin και Li Juan, και οι δύο κάτω των 21 ετών, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το...


2007, σε ένα Ίντερνετ καφέ. Η εμμονή τους με το online gaming ήταν αυτή που τροφοδότησε τη σχέση τους, και ένα χρόνο αργότερα, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί. Ήδη λίγες μόλις μέρες μετά αφού έφεραν το βρέφος στο σπίτι, το ζευγάρι το άφησε μόνο του και πήγε να παίξει βιντεοπαιχνίδια σε ένα Ίντερνετ καφέ που απείχε 30 χλμ..


Το 2009, το ανεύθυνο ζευγάρι είχε ένα άλλο παιδί, ένα κοριτσάκι, το οποίο αποφάσισαν να πουλήσουν, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν την εμμονή τους με τα παιχνίδια στο Ίντερνετ. Κατάφεραν να πάρουν 500 δολάρια (3.000 Κινεζικά RMB) γι 'αυτήν, τα οποία ξόδεψαν σε λίγες ημέρες. Έχοντας ξεμείνει από μετρητά αποφάσισαν να πουλήσουν τον πρωτότοκο τους, αυτή τη φορά για δεκαπλάσια τιμή 4.600 δολαρίων (30.000 Κινεζικά RMB). Σε αυτό το σημείο πιθανόν κατάλαβαν το ότι να κάνουν παιδιά θα μπορούσε να αποβεί αρκετά κερδοφόρο και έτσι αποφάσισαν να κάνουν έναν τρίτο παιδί, ένα αγόρι που τους χάρισε την άλλα 4.600 δολάρια (30.000 Κινεζικά RMB). Πιθανότατα θα συνέχιζαν με αυτή τη νοοτροπία για τα επόμενα χρόνια, αν η μητέρα του αγοριού δεν είχαν μάθει τις πράξεις τους ώστε να ειδοποιήσει τις αρχές.


Οι δυο τους ισχυρίστηκαν ότι δεν ήξεραν ότι αυτό που έκαναν ήταν παράνομο, και όταν ρωτήθηκαν αν τους λείπουν τα τρία παιδιά τους σοκαριστικά απάντησαν "Δεν θέλαμε να τα μεγαλώσουμε, θέλαμε απλώς να τα πουλήσουμε για μερικά χρήματα."

koulo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ