Πριν βρισκόταν στο στόχαστρο των νταήδων -Τώρα μαγνητίζει όλα τα γυναικεία βλέμματα πάνω του


Τώρα μαγνητίζει όλα τα γυναικεία βλέμματα πάνω του

Σε εγχείριση για να μπορέσει να χάσει γρήγορα βάρος άμεσα υπεβλήθη ο 16χρονος Nick Petro από το Τεξας παρόλο που γνώριζε την επικινδυνότητα της επέμβασης.


Ο νεαρός έφηβος, ο οποίος κατανάλωνε σε καθημερινή βάση τουλάχιστον 8.000 θερμίδες την ημέρα αποφάσισε να ρισκάρει τη ζωή του για να αποφύγει τη βίαιη συμπεριφορά των συμμαθητών του στο σχολείο.

Βέβαια, ο ίδιος επαναλαμβάνει διαρκώς πως αυτή ήταν η τελευταία του επιλογή κι ότι σε καμία περίπτωση δεν το προτείνει σε άλλους. Παρόλα αυτά, η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά μετά την επέμβαση καθώς όχι μόνο δεν βρίσκεται στο στόχαστρο των νταήδων αλλά έχει μεταμορφωθεί και σε μαγνήτη γυναικών.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε χαριτολογώντας: «Ο μόνος λόγος που έκανα την επέμβαση είναι για να γίνω μαγνήτης γυναικών».

Σχετικά με την επικίνδυνη επέμβαση, ο παιδίατρός του, ονόματι Mary Brandt είπε: «Πραγματικά δεν πίστευα ότι ήταν καλή ιδέα να αλλάξω το μεταβολισμό κάποιου έφηβου. Όμως στην προκειμένη περίπτωση η επέμβαση έτυχε μεγάλης επιτυχίας παρά τη μάχη που έπρεπε να δώσε ο Nick τις εβδομάδες μετά την επέμβαση».

Ο τολμηρός έφηβος ήταν παχύσαρκος από την παιδική του ηλικία και μετά την επέμβαση κλήθηκε να αλλάξει ριζικά τρόπο ζωής καθώς και τις διατροφικές του συνήθειες.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ