Η Κρυσταλλία για άλλη μια φορά έκλεψε την παράσταση!


Την παρασκευή όπως ακούσατε και είδατε βεβαίως (μερικοί κιόλας μπορεί να ήσασταν και εκεί) έγινε στο ΟΑΚΑ η τελική συναυλία της Amita Motion!


Αλλά όπως θα έχετε καταλάβει δεν μπορούμε να μην σχολιάζουμε σχεδόν κάθε εκρηκτική εμφάνιση από αυτές που κάνει η αγαπημένη μας Κρυσταλλία από τους OtherView και μας μαγεύει!

http://www.facebook.com/CrystaliaOtherViewFanClub


Με το κατακόκκινο μαλλί της πλέον εμφανίστηκε στο stage της Amita Motion όπως είδαμε σε φωτογραφίες που πόσταρε το official fan club της sto facebook

http://www.facebook.com/CrystaliaOtherViewFanClub

και έκανε τον κόσμο που ήταν εκεί να φωνάζει το όνομα της και να τραγουδάει μαζί της διάφορες από τις επιτυχίες τους αλλά και κομμάτια ρεμιξαρισμένα!


Πολλοί καλλιτέχνες ήταν εκεί που τραγούδησαν live στην σκηνή και πολλοί ήταν που έκλεψαν την παράσταση tόσο με την σκηνική τους παρουσία όσο και με τις φωνητικές τους ικανότητες!(Ελένη Φουρέιρα,OtherView,Τάμτα,Vegas,Stan&Going;'Through,Shaya)

Τα σχόλια είναι δικά σας!Εμείς περιμένουμε πολλά από αυτήν και είναι από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα το τελευταίο διάστημα και ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ!
Αυτό το διάστημα περιμένουμε και καινούργιο video clip για το τραγούδι 'Μη Χαθείς' και από Οκτώβρη τις εμφανίσεις τους στο Cosmostage!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ