Μεθυσμένος δάγκωσε πύθωνα


Ένας 54χρονος, τύφλα στο μεθύσι, αποφάσισε να δείξει την αντιπάθειά του σε έναν πύθωνα τεσσάρων μέτρων.

Του έκοψε κομμάτι από το δέρμα του. Σοκαρισμένοι οι ιδιοκτήτες


Ήπιε λίγο παραπάνω και πέρασε τον πύθωνα για κομφετί! Είναι η ιστορία ενός 54χρονου από το Σακραμέντο των Η.Π.Α ο οποίος μέσα στο μεθύσι του δάγκωσε έναν πύθωνα μήκους τεσσάρων μέτρων.
Όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία ο 54χρονος τραυμάτισε άσχημα το φίδι το οποίο γλίτωσε από βέβαιο θάνατο μετά από πολύωρη εγχείρησή στην οποία υποβληθεί.
Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό από το ζευγάρι στο οποίο ανήκει το κατοικίδιο. Όταν έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος, βρήκαν τον Σανκ πεσμένο στο πάτωμα με αίματα στο πρόσωπο.
Όπως τους ενημέρωσαν οι ιδιοκτήτες του φιδιού, ο 54χρονος επιτέθηκε στον πύθωνα “στα καλά καθούμενα” όταν του τον έδωσαν να τον κρατήσει. Δάγκωσε μάλιστα το φίδι δύο φορές και του έκοψε κομμάτι από το δέρμα.
Τον 54χρονο βρήκε η αστυνομία, μετά από τηλεφώνημα των γειτόνων του, ξαπλωμένο στο πάτωμα μέσα στο σπίτι του με αίματα στο πρόσωπο του. Δίπλα του βρισκόταν αιμόφυρτο το δαγκωμένο φίδι.
Η αστυνομία βρήκε τον 54χρονο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Σε ερώτηση της αστυνομίας για το αν θα μπορούσε να δαγκώσει ένα φίδι απάντησε “Μέθυσα, τρελάθηκα, δεν ξέρω, είμαι αλκοολικός εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είμαι λάτρης των φιδιών αλλά προσπαθώ να μην τα δαγκώνω”.ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

2 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ