Μαθητής βρήκε βάζο με ανθρώπινα δάχτυλα!

Ένας Γάλλος μαθητής ξέθαψε ένα γυάλινο βάζο που περιέχει κομμένα ανθρώπινα δάχτυλα τα οποία διατηρήθηκαν σε οινόπνευμα και η αστυνομία πιστεύει ότι μπορεί να ανήκουν σε ένα ξυλουργό της περιοχής ο οποίος έχασε τέσσερα δάχτυλα σε ένα ατύχημα που είχε πριν από 30 χρόνια.


Το αγόρι, ηλικίας επτά ετών, έκανε την μακάβρια ανακάλυψη τη Δευτέρα, όταν έπαιζε πίσω από το...

γυμναστήριο του σχολείου του στο Chilly-Mazarin, ακριβώς νότια του Παρισιού, και παρατήρησε ένα βάζο να προεξέχει έξω από τη γη, σύμφωνα με αυτά που είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μέσα στο υγρό που περιείχε το βάζο βρήκε μερικά ανθρώπινα δάχτυλα σε αποσύνθεση.

"Με τον καιρό το βάζο βγήκε στην επιφάνεια αλλά τα δάχτυλα βρέθηκαν διατηρημένα σε πολύ καλή κατάσταση", είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο πατέρας του αγοριού κάλεσε την τοπική αστυνομία, η οποία έθεσε ως στόχο να εντοπίσει την προέλευση των αποκομμένων δαχτύλων.

Μετά από δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης για την ιστορία, η αστυνομία έλαβε τηλεφωνική κλήση από ένα άτομο του οποίου ο παππούς, ένας ξυλουργός, ζούσε παλαιότερα κοντά στο γυμναστήριο και έχασε τα τέσσερα δάχτυλα του πριν από 30 χρόνια σε εργατικό ατύχημα.

Εκείνη την εποχή, τα δάχτυλά του δεν θα μπορούσαν να επανατοποθετηθούν χειρουργικά και ο ξυλουργός σκέφτηκε να τα διατηρήσει σε ένα βάζο γεμάτο οινόπνευμα και να τα θάψει κοντά στο σπίτι του, είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο ξυλουργός, ο οποίος είναι ακόμα ζωντανός, έχει μετακομίσει από τότε μακριά, και η αστυνομία προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του την Τετάρτη.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ