Ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε σκυλάκι για τις ανάγκες του reality show του


Με αγωγή για τη συμμετοχή του σε αποστολή της αστυνομίας, η οποία και κινηματογραφήθκε για το reality show στο οποίο και πρωταγωνιστεί, απειλείται ο Steven Seagal.
Η μήνυση κατετέθει ύστερα από ισχυρισμό πολίτη της Αριζόνα πως ο ηθοποιός μαζί με ομάδα αστυνομικών εισέβαλαν στο σπίτι του και σκότωσαν το σκυλάκι του, αλλά και 100 κόκορες που είχε στην ιδιοκτησία του.

Ο ηθοποιός που υπηρετεί παράλληλα σαν εφεδρικός αστυνομικός από τα μέσα της δεκατίας του '80, έλαβε μέρος σε μια ομάδα που ανέλαβε να εισβάλει σε ιδιωτική περιοχή στην Αριζόνα τον περασμένο Μάρτιο, με τάνκ! Το όλο περιστατικό αναμένεται να προβληθεί από την τηλεοπτική εκπομπή-reality του ηθοποιού!

Ο ιδιοκτήτης της έκτασης υποστηρίζει πως η αποστολή της αστυνομίας πυροβόλησε και σκότωσε το 11 μηνών σκυλάκι του, ενώ παράλληλα σκότωσε 100 κόκορες που συντηρούσε εκεί. Σύμφωνα με την πλευρά της αστυνομίας, αλλά και τον ίδιο τον Steven Seagal η αποστολή είχε ακριβώς αυτόν τον στόχο. Όχι φυσικά να πυροβολήσει το σκυλάκι, αλλά να πιάσει τον ιδιοκτήτη που σύμφωνα με αυτούς εξέτρεφε κόκορες, προκειμένου να λάβουν μέρος σε παράνομες κοκορομαχίες. Τώρα θα μου πεις, είναι αυτός ικανός λόγος για να εισβάλεις με τανκ σε μια ιδιωτική έκταση; Άβυσσος το μυαλό του "ματσό" ηθοποιού που μάλλον είναι βαθειά επηρεασμένος από τις ταινίες δράσης στις οποίες και πρωταγωνιστεί.





newsit.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

1 σχόλια :

Iksera oti itane malakas mexri to kokkalo...alla afto ksepernaei akoma kai ta osta...okso re pousti.

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ