Ροζ βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν γίνεται ανάρπαστο! (video)


Σαρώνει το ερασιτεχνικό video της Kim Kardashian. Τι δείχνει η τσόντα-DVD της Κιμ Καρντάσιαν και πώς εξελίσσεται η δικαστική μάχη;







Ανάρπαστο είναι το ροζ βίντεο της Kim Kardashian, όλοι θέλουν να το δουν και αρκετοί προσπαθούν να κερδίσουν χρήματα από αυτό.




Το sex βίντεο που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την Kim Kardasian σαρώνει το internet. Τώρα μερίδιο από τις πωλήσεις του πορνό DVD στο οποίο «πρωταγωνιστεί» με την διάσημη τηλεπερσόνα ζητά ο τραγουδιστής της RnB, Ray J.


Ο διάσημος τραγουδιστής έχει κερδίσει χρήματα από το ροζ βίντεο στο παρελθόν, ωστόσο, τώρα ζητά ένα νέο, μεγαλύτερο ποσό από την εταιρεία Vivid Entertainment.


Η ταινία που έκανε διάσημη την Kim Kardashian γυρίστηκε το 2007 και φημολογείται ότι η αξία της φτάνει τα 30 εκατ. δολάρια.








Με ένα γράμμα που ο δικηγόρος του έστειλε στην εταιρεία, ο 30χρονος σταρ λέει ότι το βίντεο πορνό του έφερε μόνο πόνο στη ζωή του αλλά αφού πια δεν μπορεί να σταματήσει την κυκλοφορία του, ζητά μερίδιο από τα κέρδη.


Πριν από λίγο καιρό ωστόσο, ένας άντρας, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, ζήτησε να αγοράσει όλα τα πνευματικά δικαιώματα για την ροζ ταινία της Kim Kardashian, απαιτώνταςνα αποσυρθεί από την αγορά.


Την ίδια ώρα, το ριάλιτι της Κιμ Καρντάσιαν παραμένει δημοφιλές, καθώς η TV περσόνα «τα άκουσε» για τα καλά από τον ίδιο της τον αδερφό, ενώ οι κάμερες κατέγραφαν τα πάντα. Πρόκειται για το οικογενειακό reality των Kardashian που προβάλλεται στην Αμερική.




ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ