Οι πιο σέξι γυναίκες "όρθιο χιλιόμετρο" (άνω του 1,88) στον κόσμο (pics)

Θέλω να ξέρεις ότι το ύψος, είναι κάτι που παίρνουμε σοβαρά. Ψάχνουμε και διπλοτσεκάρουμε κάθε εκατοστό του top 11 που αναφέρουμε. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν γουστάρουμε να πέσουμε στην γραφικότητα αντίστοιχων λιστών, που ξεκινάνε και τελειώνουν στην αναφορά του πόσο ψηλή είναι η Sigourney Weaver (1,80), η Uma Therman (1,82), η Brigitte Nielsen (1,83) και η Nicole Kidman (1,79). Νάνοι δηλαδή, μπροστά στις παρακάτω γιγαντίνες. 
Επίσης, για να μην παρεξηγηθούμε, δεν ξεχάσαμε την Adrianna Sklenarikova. Απλά είναι μόλις 1,85.



10, Caroline Welz, μοντέλο, 2,06μ.

H γερμανικής καταγωγής Caroline, η ψηλότερη γυναίκα στην Ευρώπη, είναι και η μοναδική από τις άνω των δυο μέτρων γυναίκα που δεν τρομάζεις όταν την βλέπεις. Τσέκαρε π.χ. το site της Isis της Αμαζόνας(www.isistheamazon.com), επίσης 206 εκατοστών γαργαντούας και θα καταλάβεις τι εννοώ. Το καλό είναι ότι τα πόδια της Caroline είναι 130 εκατοστά. Το κακό, ότι φοράει γόβα νούμερο 48. Που δεν βρίσκεις με τίποτα στην Αθήνα. Άκουσε με, ξέρω τι σου λέω.

9, Ann & Claire Recht, δίδυμες, 2,01

Οι ψηλότερες δίδυμες του κόσμου, όπως επιβεβαιώνει το Guinness Book of World Records, είναι επίσης ομορφούλες. Αμερικανίδες, 23 χρονών, βολευμπολίστριες και –φυσικά- το ιδανικό κόμπο για να εκπληρώσεις δυο φαντασιώσεις σε μια (το να κάνεις σεξ με δίδυμες και με ψηλή γυναίκα).

8, Lauren Jackson, μπασκεμπολίστρια, 1,96

Προφανώς το WNBA είναι γεμάτο πανύψηλες γυναίκες. Αλλά δεν πρόκειται να μπουκώσουμε το timeline σου –και την συγκεκριμένη λίστα- με αυτές. Από την άλλη, δεν θα αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας αν δεν αναφέραμε την Αυστραλέζα σταρ των Seattle Storm, από τις λίγες λευκές στην λίγκα και από τις ακόμη λιγότερες που έχει κάνει και 1-2 σέξι φωτογραφήσεις να βρίσκονται.



7,Amy Lyn Acuff, άλμα εις ύψος, 1,88

Οι πιο ενημερωμένοι την θυμούνται από τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, όπου τερμάτισε 4η. Οι υπόλοιποι μπορούν απλά να τσεκάρουν τις σέξι φωτογραφίες της 36χρονης Τεξανής πρωταθλήτριας, που συμμετείχε διαδοχικά σε 4 Ολυμπιακούς Αγώνες.



6, Cara Michelle Meschter, playmate, 1, 88

Η πιο ψηλή playmate στην ιστορία του Playboy δεν πρόλαβε να τελειώσει το γυμνάσιο. Αλλά δεν το είχε και ιδιαίτερη ανάγκη. Ο συνδυσμός Χαβανέζικων και Γερμανικών της γονιδίων την οδήγησαν σε μια γεμάτη καριέρα, με περάσματα από τις Β πασαρέλες του πλανήτη (από Τόκυο μέχρι Κωσταντινούπολη) και σε ρόλους σε κωμωδίες όπως τις Bedazzled και Crocodile Dundee in Los Angeles.

5, Ana Ivanovic, 1,86

Πως θα μπορούσε να λείπει μια τενίστρια από την λίστα; Και, για να σε προλάβω, όχι, δεν θα μπορούσε να είναι η Kournikova (έχει μόλις 1,73 ύψος). Οπότε, είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα στην 188 εκατοστών Maria Sharapova και την -λίγο πιο κοντή, αλλά σαφώς πιο σέξι- Ava. Πέρα από την θέση της στην παγκόσμια κατάταξη, είναι και μάγος στο sudoku. Οπότε, καταλαβαίνεις.



4, Gabrielle Reece, βολευμπολίστρια, 1.93

Η πιο ωραία πρώην αθλήτρια στον πλανήτη, στα 40 της πλέον, ολοκλήρωσε μεγαλοπρεπώς την καριέρα της ως βολευμπολίστρια και μοντέλο, έγραψε ένα βιβλίο για το πως είναι να είσαι big girl, έπαιξε την personal trainer στο Gattaca και πλέον περνάει το χρόνο της στο Malibu, μέλος της εκεί ‘μαφίας’ (που επίσης περιλαμβάνει τον John Cusack και τον παίκτη του χόκευ Chris Chelios).



3, Kimberly Glass, 1,91, βολευμπολίστρια

Η 27χρονη Αμερικανίδα πρωταθλήτρια, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στους Ολυμπιακούς του 2008, είναι ότι πιο σέξι έχει να παρουσιάσει το άθλημα. Κάτι για το οποίο αφήνω τις φωτογραφίες της από το Sports Illustrated Swimsuit Issue 2011 να σας πείσουν. Ακόμη και αν δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο America’s Next Top Model, παρόλο που το δοκίμασε 5 φορές.



2, Oluchi Onweagba, μοντέλο, 1,88

Θυμάσαι την Ιμάν, την Σομαλή γαζέλα/ σύζηγο David Bowie; Ήταν μόλις 1,74. Ένα τίποτα δηλαδή μπροστά στην Νιγηριανή σουπερ-μοντέλα Oluchi, πιο ψηλή γυναίκα της Αφρικάνικης ηπείρου, με 4 εμφανίσεις στο Spotrs Illustrated Swimsuit Issue, ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλου στην Νότια Αφρική και σύζηγο του Ιταλού σχεδιαστή Luca Orlandi. Τώρα καταλαβαίνεις πόσο της ταιριάζει το ονομά της, που στην διάλεκτο Igbo σημαίνει ‘έργο θεού’;



1, Natalia Bush, μοντέλο/ παρουσιάστρια, 1,88

Η 27χρονη Ισπανίδα ξεκίνησε την καριέρα της ως Miss Τενερίφη, ψηφίστηκε Girl of the year από εταιρία εσωρούχων, άρχισε να γδύνεται θεαματικά και κατέληξε –που αλλού- στην Ιταλική τηλεόραση. Η πιο ψηλή από τις γαζέλες του Silvio, που επίσης έκανε και πέρασμα από τον κινηματογράφο με την ταινία Dad’s Girlfriend. Ελάτε, μαντέψτε ποιόν ρόλο έπαιξε. Σας προκαλώ.



Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ