ΒΙΝΤΕΟ- ΣΟΚ: Φορτηγό παρέσυρε 2χρονο κοριτσάκι- Ξεψύχησε αβοήθητο στην άσφαλτο


Ένα σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κάνει το γύρο του κόσμου.


Ένα σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κάνει το γύρο του κόσμου.Στο βίντεο που προκαλεί αποτροπιασμό φαίνεται καθαρά ένα κοριστάκι το οποίο παρασύρεται δύο φορές από διερχόμενα αυτοκίνητα.
 Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην κινεζική πόλη Φοσάν και καταγράφηκε από κάμερες της τροχαίας. Το βίντεο δείχνει το παιδί που ήταν μόλις 2 ετών να παρασύρεται από ένα φορτηγό σε δρόμο της πόλης. Μάλιστα αντί ο ασυνείδητος οδηγός να σταματήσει αύξησε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.
 Το αξιοπερίεργο είναι ότι από το σημείο αν και πέρασαν άνθρωποι δεν σταμάτησε κανείς για να βοηθήσει το άτυχο παιδί. Στη συνέχεια το αποτέλεσμα ήταν το κοριτσάκι να χτυπηθεί και από άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.
 Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ ένας οδοκαθαριστής έσπευσε να βοηθήσει αλλά όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο ήταν εγκεφαλικά νεκρό. Η μικρή χάθηκε από την προσοχή της μητέρας της όταν εκείνη μπήκε σε καθαριστήριο για να πάρει τα πλυμένα ρούχα.
 Οι δύο οδηγοί που χτύπησαν το παιδί έχουν συλληφθεί ενώ αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι η αναισθησία και η αδιαφορία των ανθρώπων.

Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

1 σχόλια :

oti na nai einai kai autoi oi asyneidhtoi pou de stamathsan alla kai h mana pou den prosexe to paidi ths dld ti epeidh exoume mia douleia de mporoume na prosexoume ta paidia mas kanonika 8a eprepe na to exei mazi ths kai na to krataei ap'to xeri oxi na mh dinei shmasia me apotelesma to paidi na fygei kai na paei sto dromo ola apo tous goneis ksekinane exoun th megalyterh ey8ynh!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ