Διάσημες 40άρες που… βάζουν κάτω 20άρες (pics)

 Δεν τις λες και κοριτσάκια, όμως τη χάρη την έχουν ακόμα..



Πάμελα Άντερσον
Γεννημένη την 1η Ιουλίου του 1967, η Πάμελ Άντερσον αποτελεί διαχρονική αξία στον όρο σέξι. Η κοπέλα που εκτόξευσε στα ύψη την τηλεθέαση του Baywatch είναι πλέον γυναίκα και αποτελεί σημείο αναφοράς στις sexy παρουσίες της Αμερικανικής τηλεόρασης.





 Τζένιφερ Λόπεζ ή αλλιώς J. L.
Η Τζένιφερ Λόπζε γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1969. Ο χώρος του τραγουδιού την κέρδισε, ωστόσο την έχουμε δει σε πάρα πολλές αμερικανικές ταινίες. Βέβαια, πιο γνωστή έχει γίνει για τις καμπύλες της, ενώ είναι ο ορισμός της ...πίσω κίνησης στις γυναίκες.



 Μόνικα Μπελούτσι
Ή αλλιώς, το ...πλάσμα. Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 και αποτελεί τον ορισμό της ομορφιάς. Οι αισθησιακές της πόζες στις ταινίες που κατά καιρούς την έχουμε θαυμάσει, η ανεξίτηλη ομορφιά της, αλλά και το μεσογειακό της ταπεραμέντο, την έχουν καθιερώσει ως μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της εποχής μας. Εδώ να σημειώσουμε, πως ο άντρας που την χαίρεται, δεν είναι άλλος από τον Γάλλο ηθοποιό, Βινσέτ Κασέλ με τον οποίο είναι παντρεμένη.


 Κάμερον Ντίαζ
Στις 30 Αυγούστου του 1972 ο ... Θεός έπλασε την Κάμερον. Η αμερικανίδα ηθοποιός είναι ο ορισμός της ναζιάρας γυναίκας και έχει αφήσει εκατομμύρια κόσμου άφωνους με τα κάλη της.



 Τζένιφερ Άνιστον
Γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 1969 και είναι η πιο ...σεμνή του αφιερώματος. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «τα φιλαράκια», ενώ οι προκλητικές της πόζες, είναι από σπάνιες έως ανύπαρκτες. Εμείς πάντως, βρήκαμε μερικές...



Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ