ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δυο αγόρια!!! (Βίντεο)


Στη βόρεια ινδική πόλη Πάτνα, μια γυναίκα με δύο μήτρες γέννησε δύο υγιή μωρά πριν λίγο καιρό.


Ένα παιδί γεννήθηκε από κάθε μήτρα, ένα καταπληκτικό γεγονός που οι γιατροί που βλέπουν σπάνια, το οποίο συμβαίνει ίσως μια φορά σε ολόκληρο τον κόσμο κάθε χρόνο.

Η 28χρονη Rinku Devi, συνέλαβε τους γιους της με ένα μήνα διαφορά με ωάρια από διαφορετικές ωοθήκες κατά τη διάρκεια διαδοχικών εμμήνων ρύσεων.
Η Rinku, σύζυγος ενός αξιωματικού των μυστικών υπηρεσιών του στρατού, ετοιμάστηκε για τη γέννηση διδύμων, αλλά ήταν ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη από τους γιατρούς όταν έμαθε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ότι δεν ήταν δίδυμα καθόλου, και ότι είχε δύο διαφορετικές μήτρες.
«Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Πονούσα και ήμουν αρκετά φοβισμένη. Δεν είχα ακούσει κάτι τέτοιο πριν. Έτυχε να γνωρίσω τη σπανιότητα και τη σοβαρότητα αυτής της κατάστασης ημέρες μετά τον τοκετό μου … Είμαι πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι περήφανη που επέζησα από αυτό αυτό», δήλωσε η Rinku.
Τα παιδιά γεννήθηκαν με καισαρική τομή, αψηφώντας μία εκ των 50 εκατομμυρίων περιπτώσεων να πάει κάτι στραβά. Η κατάσταση είναι γνωστή ως «uterus didelphys», ή διπλή μήτρα. Και τα δύο ήταν πρόωρα, και ζύγιζαν 2 και 1,5 κιλά.
Σε αυτή την σπάνια πάθηση, κάθε μήτρα είναι συνδεδεμένη με την σάλπιγγα που είναι στη μεριά της κάθε ωοθήκης. Σε αυτήν την περίπτωση η εγκυμοσύνη έχει τις προκλήσεις της, όπως πρόωρος τοκετός, υψηλότερα ποσοστά υπογονιμότητας, αυτόματες αποβολές, ενδομήτρια καθυστέρηση ανάπτυξης, και μετά τον τοκετό μπορεί να προκληθεί εκτεταμένη αιμορραγία.
Για την Rinku Devi όμως και τα ευτυχισμένα υγιή παιδιά της, οι δυο μήτρες ήταν σίγουρα καλύτερα από μία!
koulo.gr


Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ