Αυστρία: Έκαναν σεξ σε βαγόνι του μετρό!!! (+ΒΙΝΤΕΟ)


Τους Αυστριακούς, τους έχουμε λίγο στο μυαλό μας, ως ξενέρωτους, καθωσπρέπει και σοβαροφανείς. Ήρθε λοιπόν το συγκεκριμένο βιντεάκι, να αποδείξει πόσο λάθος κάνουμε...

Τους Αυστριακούς, τους έχουμε λίγο στο μυαλό μας, ως ξενέρωτους, καθωσπρέπει και σοβαροφανείς. Ήρθε λοιπόν το συγκεκριμένο βιντεάκι (δείτε το εδώ: http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/Sex-Video-in-Wiener-U-Bahn/12069557 ) να αποδείξει πόσο λάθος κάνουμε. Ένα ζευγάρι, στο αυστριακό μετρό, δεν έβλεπε την ώρα να πάει σπίτι του, και όντας πάνω στα ντουζένια τους (νέοι παιδί μου, βράζει το.. αίμα τους) αποφάσισαν να «αποδείξουν» τον έρωτά τους, μπροστά σε όλους!
Το κοινό είναι αλήθεια, πως ενθουσιάστηκε με την σκηνή, τα γέλια αμηχανίας, διαδέχθηκαν οι φωτογραφικές μηχανές και οι κάμερες των κινητών, και έτσι σήμερα, έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε αυτό το θέαμα (για καθαρά δημοσιογραφικούς λόγους, καμία σχέση με μπανιστήρι)!
Με αυτό το άρθρο, θέλουμε να περάσουμε και στα ελληνικά μέσα μαζικής μεταφοράς, το σύνθημα που ξεκίνησε από την Αυστρία: «Αφήστε τα μίση και πιάστε το γ$#@%@ησι!»
Εύγε!



Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ