ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ


Μια άτυχη μαθήτρια έπεσε στην παρέλαση με αποτέλεσμα να ανοίξει το πουκάμισο της και αποκαλύψει το σουτιέν και το πλούσιο στήθος της.....


Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και οι παριστάμενοι έχουν να το συζητούν.
Η μαθήτρια με το πλούσιο μπούστο και το εφαρμοστό πουκάμισο αποφάσισε να φορέσει τακούνι στην παρέλαση, κάτι που της στοίχισε ακριβά.
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, η μαθήτρια-τούμπανο στη δεύτερη σειρά γλίστρησε και έπεσε στη μέση του δρόμου. Η παρέλαση συνέχισε, η ομάδα των κοριτσιών πέρασε με αποτέλεσμα η κοπέλα να βρεθεί περικυκλωμένη από το μπλοκ των αγοριών, που έκαναν πλάκα με το θέαμα που έβλεπαν.
Η σωτηρία για τη μαθήτρια ήρθε από μια κυρία στο κοινό που μπήκε μεσα στην παρέλαση, σήκωσε την κοπέλα και τη συνόδευσε έξω από το δρόμο.Φυσικά στη πορεία το εφαρμοστό πουκάμισε άνοιξε με αποτέλεσμα το σουτιέν και το πλούσιο στήθος της μαθήτριας να ξεπροβάλει.





Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

1 σχόλια :

Ναι το περιστατικό δεν είναι για γέλια επειδη έχουμε να κανουμε με κάτι πιο βαθύ: Παρατηρήσατε ότι στις 20 Μελαρινές μαθήτριες είναι η μόνη ξανθιά? Πρέπει να λάβουμε όλοι τα μέτρα μας για να προστατέψουμε αυτά τα όμορφα πλάσματα τις ξανθιές, Φαίνεται ότι δεν είναι τόσο ικανές να προσέχουν τον εαυτό τους από μόνες τουε όπως οι μελαχρινές. Μη Γελάτε είναι κοινωνικό ζήτημα. The blondes need your suport to survive!

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ