Σε ποια επώνυμη ανήκουν τα «τσουπωτά» οπίσθια;

Ελάτε τώρα… Μην μας πείτε πως δεν αναγνωρίσατε σε ποια επώνυμη κυρία ανήκουν τα εν λόγω οπίσθια…! Η απάντηση είναι εύκολη γιατί δυο κυρίες στο Hollywood διαθέτουν τις εν λόγω «καμπύλες». Η μια είναι η Jennifer Lopez. Η άλλη, είναι η Kim Kardashian που ισχυρίζεται μάλιστα πως είναι και δικά της.

Για να μην σας ταλαιπωρούμε, σας λέμε πως αυτό πως τα οπίσθια κάλλη ανήκουν στην Kim Kardashian, η οποία μάλιστα κατάφερε να τα χωρέσει σε έναπολύ στενό μαύρο δερμάτινο παντελόνι, κάνοντας τα να φαίνονται ακόμα πιο…«τσουπωτά»!

Η 30χρονη star που έγινε γνωστή από τα realities, έδωσε το παρόν στα studios του "Dancing with the Stars" μαζί με τον σύζυγο της Kris Humphries, διαψεύδοντας για ακόμα μια φορά τις φήμες περί χωρισμού τους.

Το όλο σύνολο, συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin,ασπρόμαυρο σακάκι με ψηλές βάτες και τα μαλλιά πιασμένα ψηλά σε κότσο.

Εκτός πάντως από τα ομολογουμένως θελκτικά της οπίσθια, πολλοί σχολίασαν και το ελαφρύ βάψιμο που έκανε στο πρόσωπο της, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει, καθώς πάντα επιλέγει «βαρύ» μακιγιάζ για τις δημόσιες εξόδους της.



star.gr
Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ