Δείτε: To {Πλάκα Κάνεις} είναι στημένο!!!!

Τεχνικά θέματα...ή θεωρίες συνωμοσίας?

Η χθεσινή εμφάνιση του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου στο «Πλάκα κάνεις» δημιούργησε ερωτηματικά. Στην αρχή της εκπομπής, ο Σάββας φορούσε ένα γκρι μπλουζάκι με τιράντες και ο Δημήτρης ένα μπλέ σκούρο t-shirt με γράμματα στο μπροστινό μέρος. Αυτά τα ρούχα τα φορούσαν μέχρι την στιγμή που ο πρώτος παίχτης πήγε να παραλάβει την επιταγή του. Το περίεργο είναι ότι την στιγμή που ο Σάββας έδωσε την επιταγή των 4.000 ευρώ, το πλάνο που έκαναν, έδειξαν τους δυο παρουσιαστές με διαφορετικά ρούχα. Ο Σάββας φορούσε καρό πουκάμισο και ο Δημήτρης ένα t-shirt σκουρόχρωμο με ανοιχτό λαιμό. Τέλος, στο αμέσως επόμενο πλάνο, οι παρουσιαστές φορούσαν τα αρχικά ρούχα.ΔEITE TO VIDEO:





Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

9 σχόλια :

Μα εννοείται οτι είναι στημένο !! Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιες ηλιθιότητες κάποιος μέσα στον κόσμο και ο παρτενέρ του να αντιδράει τόσο φυσιολογικά; Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του ''θύματος'' και δείτε την αντίδραση σας...Εγώ πάντως αφού τον-την έβριζα θα σηκωνόμουν και θα έφευγα.Ούτε θα έπιανα πρόλογο στυλ ''τι είναι αυτά που κάνεις'' , ούτε τίποτα... Γενικά η εκπομπή αυτή είναι μια αηδία της κακιάς ώρας και κρίμα στα παιδιά που δέχτηκαν να την παρουσιάσουν.Όσο για τον ΑΝΤ1...τα λόγια είναι περιττά.. Ας βάλει ακόμα 15 τούρκικα να στανιάρει..

δικιο εχεις φιλε! τωωωρα το καταλαβατε οτι αυτη η αηδεια ειναι στημενη?? κριμα σε οσους βαρεμενους την παρακολουθου και γελανε με τετοιες αηδειες!!

ναι ρε και εσεις απο πανω να αρχισουμε να βλεπουμε τουρκικα ξυπνιε...αμα σου αρεσουν τα τουρκικα να πας στην Τουρκια...εμεις δεν σου φταιμε σε τιποτα.

δηλαδή το ότι ο παρτενέρ πάντα ακούγεται καμπάνα, το μικρόφωνο το έχουν βάλει κοριο κάτω από το τραπέζι;

είπαν οι απο πανω για τα τουρκικα τιποτα ρε ασχετε? ε ρε κατι αχυρα που μπαινουν εδω μεσα...

Ναι, δεν είναι στημένο, είναι ΚΑΡΑστημένο...

episis sto episodio 2 stin proti farsa otan pane na bgoune apo to domatio exei allo ena lathos sto montaz ! ksekinane na fygoun prota to zeugari kai me to pou alazei plano einai mprosta o typos me to kostoumi!

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ