250.000 δολάρια ξόδεψε σε επεμβάσεις τρανσέξουαλ για να μοιάσει στην Barbie (pics)

 Μετά από δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις ο Jason Torres, που πλέον ονομάζεται Nicole Sanders κατάφερε να έρθει λίγο πιο κοντά στο όνειρό της. Να μοιάσει εξωτερικά με την Barbie.Από τα 18 της χρόνια, η Nicole Sanders είχε κάνει το χειρουργείο δεύτερο σπίτι της. Μέσα σε 12 χρόνια έκανε πέντε επεμβάσειςστήθους, τέσσερις μύτης, εμφυτεύσεις μάγουλων, ανασήκωμα φρυδιών, επέμβαση στο σαγόνι, προσθετικά στο πιγούνι, εμφυτεύματα στα χείλη, ενέσεις μπότοξ και εγχείρηση αλλαγής φύλου.





"Μεγαλώνοντας έπαιζα με την Barbie και λάτρευα την εικόνα της. Επίσης, θαυμάζω σέξι γυναίκες όπως η Pamela Anderson και η Carmen Electra κα ήξερα κατά βάθος πως ήθελα να γίνω σαν αυτές", ανέφερε χαρακτηρτιστικά στη βρετανική Dailymail . Σχεδόν τα κατάφερε καθώς έχει δαπανήσει περίπου 250.000 ευρώ στις επεμβάσεις και πέρασε 12 χρόνια από τη ζωή της μέσα σε χειρουργεία. "Δεν ήθελα να είμαι φυσική. Ήθελα να είμαι λαμπερή και όμορφη, όπως ακριβώς η Barbie", προσθέτει, λέγοντας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς της στους πλούσιους φίλους που τη βοήθησαν οικονομικά ώστε να φθάσει στο αποτέλεσμα που είχε ονειρευτεί.

Η Nicole Sanders έχει ζήσει δύσκολα παιδικά αλλά και εφηβικά χρόνια, καθώς τόσο οι συνομήλικοι όσο και οι γονείς της ποτέ δεν μπόρεσαν να δεχτούν τη διαφορετικότητά της.



Ακόμα και στη δουλειά αντιμετώπισε προβλήματα ρατσισμού "...με απέλυσαν όταν εμφανίστηκα με ξανθά μακριά extensions. Ήθελαν όμορφα αγόρια κι εγώ είχα αρχίσει να γίνομαι ένα όμορφο κορίτσι. Οπότε άρχισα να δουλεύω σε κανονικά κλαμπ". Ακριβώς εκείνη τη γνωστή την εντόπισε μάνατζερ χορευτών, που θεώρησε ότι ήταν πανέμορφη και όπως λέει η ίδια "η καριέρα μου απογειώθηκε".

Μετά από αρκετά χρόνια μακριά από το σπίτι της, η 30χρονη τρανσέξουαλ συμφιλιώθηκε με την οικογένειά της. Τα τωρινά της σχέδια είναι να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.


Γίνε και εσύ αντιπρόσωπος Avon-Κέρδισε χρήματα,ξεκίνησε σήμερα! Πατήστε εδώ


Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

1 σχόλια :

ανωμαλια για σκοτωμα! εδω τοσος κοσμος πειναει και πεθαινει.... ουδεν παραπανω σχολιον!

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ