Δείτε τι κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη για να πάρει ψήφους….


Εναγωνίως τρόπους για να αυξήσει τους ψηφοφόρους της, φαίνεται ότι ψάχνει η «Δημοκρατική Συμμαχία», προβαίνοντας σε μία κίνηση που είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος στις εθνικές εκλογές -όπως κι αν αυτές γίνουν-. Η κίνηση αυτή....

Εναγωνίως τρόπους για να αυξήσει τους ψηφοφόρους της, φαίνεται ότι ψάχνει η «Δημοκρατική Συμμαχία», προβαίνοντας σε μία κίνηση που είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος στις εθνικές εκλογές -όπως κι αν αυτές γίνουν-. Η κίνηση αυτή έχει και ονοματεπώνυμο: Μαρία Βολονάκη.
Ο λόγος για την σέξι μελαχρινή τραγουδίστρια (σ.σ. έχει θητεύσει δίπλα σε σημαντικά ονόματα όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Καρράς, ο Πάνος Κιάμος, η Πέγκυ Ζήνα κ.ά.), την οποία τη γνωρίσαμε μέσα από τις «καυτές» εμφανίσεις της στις αθηναϊκές -και όχι μόνο- πίστες, αλλά και από τις γυμνές φωτογραφήσεις της. Η σέξι Μαρία, εδώ και κάμποσο καιρό ανήκει στο δυναμικό του κόμματος και συγκεκριμένα εργάζεται στο γραφείο Τύπου της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε… πάρτε μάτι έναν καλό λόγο για να ψηφίσετε το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη!





Γίνε και εσύ αντιπρόσωπος Avon-Κέρδισε χρήματα,ξεκίνησε σήμερα! Πατήστε εδώ 


 Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ