Η αγγελία του αυτοκινήτου του... sex που σαρώνει στο Facebook! (pic)


Η εποχή είναι δύσκολη για την αγορά αυτοκινήτων... Όσοι έχετε προσπαθήσει πρόσφατα να πουλήσετε το όχημά σας σίγουρα θα το έχετε διαπιστώσει.

Αυτό ακριβώς έπαθε και ένας χρήστης του Facebook, ο οποίος βλέποντας ότι κανείς δεν τηλεφωνούσε για το αυτοκίνητο που πουλούσε είπε να πάρει... δραστικά μέτρα!
Έγραψε λοιπόν την αγγελία του με μικρή γραμματοσειρά και πάνω έγραψε με τεράστια γράμματα την λέξη "sex".
Και το πείραμα πέτυχε!
Δεν ξέρουμε αν πούλησε το αυτοκίνητο, το οποίο κατά τα γραφόμενά του είναι «τζάμι», αλλά την αγγελία την έχει δει όλο το ελληνικό Facebook!

Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

3 σχόλια :

αυτη την μεθοδο χρησιμοποιουνε μεγαλοεταιριες για να τραβηξουν πελάτες στο προιον τους..ειτε διαφημιζοντας γυναικες προστιχα ντυμενεσ...η προστιχο χιουμορ ακομα και γραμμένη την λεξη σεχ επανω στο προϊών που αν το παρατηρήσεις καλά θα το διαπιστώσεις π.χ σε ένα ουίσκι και συγκεκριμένα στου haig σε μια διαφήμιση τα παγάκια σχημάτιζαν διακριτικά την λεξη sex ...Η παλια σελιδα του facebook πριν κανεις το login..ειχε ενα χαρτη με μαρκαρισμενες κουκιδες τισ οποιες αν τις ενωσεις σου βγαζανε την λεξη sex..ειναι παιχνιδια του μυαλου μεσω των ματιων μας σε μια λεξη που διηγιρει τον ανθρωπο και μπορει να τον κανει να αγορασει κατι, ακομα και κατι που δεν χρειαζεται κανοντας μια διαφημιση ασχετη με το πρωιον που να σχετιζεται με το sex..

ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΒΙΑΓΚΡΑ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ. Η ΒΙΑΓΚΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΙΦΙΛΕΣ ΦΥΣΙΚΟ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ. ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑ ΕΣΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ.
Φυσική βιάγκρα, Κορυφαία ποιότητα. www.eco-herbs.com Για να κάνετε σέξ ασταμάτητα χωρίς παρενέργειες. Το πιο δημοφηλές, ασφαλές και αποτελεσματικότερο προιόν στον κόσμο κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, πρόωρης εκσπερμάτωσης και μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας. Αυξάνει την ερωτική επιθυμία και στις γυναίκες.
ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ 100% ΜΕΣΑ ΣΕ 45 ΛΕΠΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ 1 ΧΑΠΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣ ΚΑΙ 48 ΩΡΕΣ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΧΕΧΑΣΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 18.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ. www.Herbal-Smile.com
* ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ ΓΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ ΠΕΟΥΣ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝA. 100% Φυσικά προιόντα για άνδρες και Γυναίκες.
www.herbal-smile.com Kράτησε αυτή τη Διεύθηνση.
* Αν θες να μην έχεις ποτέ αποτυχία στο σεξ.
* Να είσαι πάντα έτοιμος και σύγουρος 100% οποια και αν είναι η ψυχoλογική σου κατάσταση εκείνη την ώρα.
* Να ξεχωρίζης με διαφορά από όλους τους προηγούμενους.
* Επαναπόκτησε την αυτοπεποίθηση σου.
* Κράτησε το ταίρι σου πιό κοντα ικανοποιόντας κάθε φορά χωρίς αποτυχία.
* Ανέβα και κρατήσου ψηλά.
* ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΗΣ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ, ΟΠΩΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS.
ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΤΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
www.herbal-smile.com

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ