Αστυνομικοί έβλεπαν πορνό εν ώρα υπηρεσίας

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο δημοσίευμα της εφημερίδας “Ο ταχυδρόμος της Πάφου”, σύμφωνα με το οποίο εντοπίστηκαν δεκάδες βίντεο πορνό που φαίνεται πως παρακολουθούσαν αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας.




Για την υπόθεση έχει ήδη διαταχθεί έρευνα από την ηγεσία της Αστυνομίας, ενώ η αναστάτωση που έχει προκληθεί στο αστυνομικό σώμα είναι μεγάλη.


Ακολουθεί αναλυτικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ο Ταχυδρόμος της Πάφου”, που αναδημοσίευσε το Pafospress:


“Τα παρατράγουδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου δεν έχουν τελειωμό. Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής χάλασε και κατά την προσπάθεια επιδιόρθωσης της βλάβης στον σέρβερ, από τεχνικούς στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν δεκάδες βίντεο πορνό που φαίνεται να παρακολουθούσαν αστυνομικοί εν ώρα υπηρεσίας.


Το γεγονός αυτό ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από άλλα που πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία του Αστυνομικού σώματος. Η ζημιά σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ της Πάφου, στον σέρβερ έχει υπολογιστεί στις 4 χιλιάδες ευρώ.


Για την συγκεκριμένη περίπτωση, ενημερώθηκε η ηγεσία της Αστυνομίας. Πάντως, εκτός από την αναστάτωση που προκάλεσε το νέο σκάνδαλο στην Αστυνομία… άρχισε και το ψάξιμο για το ποιοί “κατέβαζαν” τα βίντεο με τα πορνό… εν ώρα, μάλιστα υπηρεσίας.


Το γεγονός προκάλεσε έκπληξη αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται οι “κρυφές” δραστηριότητες κάποιων μελών, εν ώρα, μάλιστα καθήκοντος στην νέα Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου”. 

Όλοι στην Ελλάδα έχουν κολλήσει με το περίφημο Travian!! Δείτε γιατί! - Είναι δωρεάν - Δε θέλει download - Δεν κάνεις install τίποτα - χιλιάδες παίκτες. Κάντε εγγραφή δωρεάν Πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ