Δείτε το πρόσωπο του ανθρωπόμορφου κτήνους της Πάρου!


Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει το πρόσωπο του Πακιστανού κτήνους που χτύπησε αλύπητα και στη συνέχεια βίασε την άτυχη 15χρονη κοπέλα στην Πάρο

Το χρονικό της υπόθεσης
Η ανήλικη, μαζί με τη μητέρα της και την μεγαλύτερη αδελφή της, παραθέριζαν στην Πάρο. Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου, βρέθηκαν στην παραλία, όπως κάθε απόγευμα. Λίγο μετά τις 18.00, η 15χρονη, με το κινητό της στο χέρι, έφυγε λέγοντας ότι θα πάει μια βόλτα.
Λίγο αργότερα και με την ανήλικη να μην εμφανίζεται, η μητέρα της με τη βοήθεια του ναυαγοσώστη αναζητούσαν στον κλειστό κόλπο της παραλίας. Λίγα λεπτά μετά, εντοπίστηκε η15χρονη αναίσθητη βουτηγμένη στο αίμα από την ίδια της τη μητέρα.
Το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Yγείας της Πάρου, και με Super Puma μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν. Την ίδια ημέρα, υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, στο κεφάλι, ενώ με αίτημα του πατέρα, υποβάλλεται σε εξετάσεις, και γίνεται λήψη DNA, όπου διαπιστώνεται η παρουσία «άγνωστου» άνδρα, στο χώρο που βρέθηκε η βαρύτατα τραυματισμένη η Μυρτώ.
Με εισαγγελική παραγγελία άρσης απορρήτου, οι Αστυνομικοί πήραν τις κλήσεις και τις κινήσεις του κινητού τηλεφώνου της 15χρονης, από τις οποίες δεν προέκυψε κάτι. Από τη στιγμή της επίθεσης και μετά, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο, ενώ η συσκευή δεν εντοπίσθηκε.
Οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν στη σύλληψη του 21χρονου Πακιστανού (ή 19χρονου) από Αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, της Ασφάλειας Αττικής.
Εδώ και μερικές μέρες, ο Πακιστανός βρίσκεται στις φυλακές Αυλώνα, όπου εισπράττει την απόρριψη ακόμα και των ομοεθνών του συγκρατουμένων.



Όλοι στην Ελλάδα έχουν κολλήσει με το περίφημο Travian!! Δείτε γιατί! ~ ~ ~ ΓΑΛΑΤΕΣ εναντίων ΡΩΜΑΙΩΝ ~ ~ ~ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ο ΑΣΤΕΡΙΞ και η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ επέστρεψαν !!! Η ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ξεκίνησε ΕΣΥ με ΠΟΙΟΥΣ θα ΕΙΣΑΙ ?~ΓΑΛΑΤΗΣ ή ΡΩΜΑΙΟΣ ~ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μάχες ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΞΤΕ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ===>> Πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ