Η νέα φανέλα του Ολυμπιακού

 Επιτέλους αποκαλύφθηκαν οι νέες εμφανίσεις του Ολυμπιακού για την περίοδο 2012-13!
Πέραν της κλασικής ριγέ ερυθρόλευκης, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν φέτος τόσο με λευκή, όσο και με σκούρα μπλε, ενώ όλες έχουν σχεδιασμό και ποιοτικά χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στην εθνική Ιταλίας. 

Η παρουσίαση της νέας φανέλας έγινε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ακολούθησε στη συνέχεια και προπόνηση της ομάδας, η οποία ήταν ανοιχτή για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Oι νέες εμφανίσεις φαίνεται πως –πέρα από τη δεδομένη ποιότητα που εγγυάται η PUMA- είναι υψηλής αισθητικής και αρέσουν στον κόσμο. Στη δεύτερη και την τρίτη εμφάνιση υπάρχει και σε υδατογράφημα το σήμα του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίσθηκαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης σε τρία γκρουπ (με το καθένα να φορά και διαφορετική εμφάνιση) και αποθεώθηκαν από τον κόσμο, αφού περισσότεροι από 2.000 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη και χειροκρότησαν τα είδωλά τους.

Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μόλις έγινε αντιληπτός από τους συγκεντρωμένους οπαδούς, έγινε δεκτός με επευφημίες και ανταπέδωσε χαιρετώντας τους.


Παίξτε και κερδίστε φανταστικά δώρα!!! iPhone, μηχανάκια, ποδήλατα και άλλα δώρα σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε!!! === ΠΑΤΑ ΕΔΩ ===

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ