ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Tweet της συζύγου του Μιχαλολιάκου για τη χθεσινή επίθεση σε περαστικούς




 
«Κρίμα, έπρεπε τουλάχιστον να τον βιάσουν! ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑ», έγραψε στο twitter η Ελένη Ζαρούλια, βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β' Αθήνας και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Μαζί με το σχόλιο αυτό, η κυρία Ζαρούλια έδινε και το link για το video από το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 με εικόνες από ένα Έλληνα που είχε χτυπηθεί από Πακιστανούς που συμμετείχαν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας.   

 Το tweet της κυρίας Ζαρούλια αποτελεί σχόλιο στο παραπάνω video με τον ξυλοδαρμό του Έλληνα και διακινείται σήμερα -παρ' ότι αναρτήθηκε στις 25 Αυγούστου- στο twitter με αφορμή τη σύλληψη του 27χρονου διαχειριστή της σελίδας «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ELDER PASTITSIOS» στο Facebook.  «Βουλευτής της ΒτΕ από το ακάουντ της στο twitter γράφει αυτά κ η δίωξη Ηλ.Εγκλήματος συλλαμβάνει σατιρικό troll..», έγραψε κάποιος στο twitter σχολιάζοντας με την σειρά του τις απόψεις που είχε εκφράσει η κυρία Ζαρούλια.


Παίξτε και κερδίστε φανταστικά δώρα!!! iPhone, μηχανάκια, ποδήλατα και άλλα δώρα σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε!!! ===>Πάτησε εδώ!!! <===

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ