Ημερομηνία "αποκάλυψη": 21 Δεκεμβρίου 2012.


Την άνοιξη του 2012, στη διάρκεια ανασκαφών στην πόλη των Μάγια La Corona, στη Γουατεμάλα, Αμερικανοί αρχαιολόγοι βρήκαν ένα μεγάλο κομμάτι από μια κατεστραμμένη σκάλα που είχαν αφήσει εκεί τυμβωρύχοι. Βρέθηκε επιγραφή με ημερομηνία 21 Δεκεμβρίου 2012.


Επιστήμονες του πανεπιστημίου Tulane της Νέας Ορλεάνης έριξαν μια ματιά στις σχεδόν σβησμένες επιγραφές που υπήρχαν σε αυτή. Ανάμεσα στα κείμενα υπάρχει και μια ημερομηνία: 21 Δεκεμβρίου 2012.

Σύμφωνα με τους προφήτες της συντέλειας του κόσμου, η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί το τέλος του ημερολογίου των Μάγια – το τέλος της ανθρωπότητας. Το κομμάτι αυτό, ηλικίας 1.300 ετών, είναι η δεύτερη μνεία στην 21η Δεκεμβρίου. Μια πρώτη βρέθηκε στο Μεξικό το 2004.

Η ημερομηνία αυτή δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας. Ωστόσο, δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι κάποια από αυτές τις επιγραφές αποτελεί προφητεία, καθότι τα κείμενα των Μάγια έχουν σχέση με προκολομβιανούς θεούς και βασιλείς.

άντως, οι επιστήμονες είναι πεισμένοι ότι η 21η Δεκεμβρίου ...




Παίξτε και κερδίστε φανταστικά δώρα!!! iPhone, μηχανάκια, ποδήλατα και άλλα δώρα σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε!!! ===  ΠΑΤΑ ΕΔΩ  ===

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ