Σοκ: Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν σε κώμα επί ένα χρόνο απο λάθος γιατρού!

Τα ίχνη της χάθηκαν πριν από δυο χρόνια στο.. pick της καριέρας της.
Κανείς δεν είχε μάθει νέα της. Χρέωναν στον έρωτα την εξαφάνιση της… Δεν ήξεραν όμως ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με τον ίδιο τον θάνατο! Είναι από τις περιπτώσεις, που λες δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί αυτό! Κι όμως συνέβη! Ένα ακόμη λάθος γιατρού, λίγο έλειψε να στοιχίσει την ίδια της ζωή. Που να το φανταζόταν η τραγουδίστρια, ότι ένα χάπι για την ρύθμιση του προβλήματος του θυρεοειδή που της προέκυψε, θα έβαζε σε κίνδυνο την ίδια της ζωή… Βυθίζοντας της σε κώμα, για ένα ολόκληρο χρόνο. Η Δέσποινα Καρλή έκανε την πρώτη εμφάνισή της στο πάρτι επετείου της Νένας Χρονοπούλου και του Τάσου Μητρόπουλου και συνομίλησε με τη συνάδελφο Σπυριδούλα Κάμπου. Τα όσα γράφει η συνάδελφος έχουν μεγάλο ενδιαφέρον: «Η μορφή της έκρυβε μια μελαγχολία και με κατάθλιψη.  
Το παρουσιαστικό της δεν μου θύμιζε το εκρηκτικό κορίτσι που στο πέρασμα της σκορπούσε το χαμόγελο. Τραγουδίστρια η ίδια, αλλά και μουσικοσυνθέτης, έχοντας δώσει στίχους και μουσική σε πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες, διεκδικούσε το δικό της χώρο στο πεντάγραμμο και το όνομά της έπαιζε πολύ στην πιάτσα. Ώσπου εξαφανίστηκε σε μια νύχτα…

Η Δέσποινα Καρλή μου περιέγραψε τον Γολγοθά της, με τα μάτια της να βουρκώνουν. Ένα λάθος χάπι που της έδωσε ο γιατρός για τον θυρεοειδή, της προκάλεσε σοβαρό καρδιακό πρόβλημα με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα.
 

«Ζούσα ένα χρόνο με μηχανική υποστήριξη. Με είχαν ξεγράψει όλοι. Οι δικοί μου μόνο ήλπιζαν στο θαύμα. Συνήλθα πριν από μερικούς μήνες. Δεν θυμάμαι και πολλά. Δόξα το θεό, τώρα παλεύω και είμαι κάπως καλύτερα» μου εξομολογείται με τις λέξεις να βγαίνουν με δυσκολία…Η αλήθεια είναι πως πέρασε πολλά αλλά δεν το έβαλε κάτω».
Πηγή: Sok news

 
Παίξτε και κερδίστε φανταστικά δώρα!!! iPhone, μηχανάκια, ποδήλατα και άλλα δώρα σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε!!! ===  ΠΑΤΑ ΕΔΩ ===

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ