ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΕΧΑΣΕ 196 ΚΙΛΑ!ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

 Μία 42χρονη Βρετανίδα…που μέχρι πριν δύο χρόνια ζύγιζε 313 κιλά, πιο πολύ από ό,τι ο σύζυγος και τα τέσσερα παιδιά τους μαζί έχασε μετά από πρόγραμμα αδυνατίσματος περισσότερα από 190 κιλά.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέρι Ίτον,από το Νιούαρκ-ον-Τρεντ στο Νότιγχαμσαϊρ, ήταν ένας από τους πιο παχύσαρκους ανθρώπους στον κόσμο,
με το βάρος της να ξεπερνάει κατά 30 κιλά το συνολικό βάρος των μελών της οικογένειάς της.

Πάτα "LIKE" για να δεις τη συνέχεια


Η 42χρονη μητέρα άρχισε να παχαίνει από την ηλικία των 16 χρόνων, όταν ο θάνατος της μητέρας της από καρδιακή προσβολή,την έκανε να στραφεί στο φαγητό για παρηγοριά. Τότε ζύγιζε 57 κιλά και μέχρι να κλείσει τα 40 της χρόνια, έφτασε στα 313 κιλά, με αποτέλεσμα εκτός του ότι δεν μπορούσε να κινηθεί με άνεση, να ντρέπεται να κυκλοφορήσει δημοσίως. Τον περασμένο Νοέμβριο όμως, όταν ο σύντροφός της,της έκανε πρόταση γάμου, βρήκε την αφορμή να μπει σε εντατικό πρόγραμμα και να πετύχει κάτι που για άλλους θα ήταν ακατόρθωτο.
Αφού έχασε τα πρώτα 95 κιλά,οι γιατροί τις συνέστησαν να κάνει εγχείρηση στομάχου,
για να μην ξαναρχίσει να τρώει πολύ,ενώ άρχισε και να γυμνάζεται με τη βοήθεια ενός προσωπικού γυμναστή.
«Ελπίζω ότι η ιστορία μου θα βοηθήσει και άλλους ανθρώπους με προβλήματα βάρους.
Απολαμβάνω πάλι τη ζωή μου και έχω γίνει μέλος σε ομάδα που βοηθάει παχύσαρκους ανθρώπους να αδυνατίσουν. Μπορούν να τα καταφέρουν – και εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη γι’ αυτό», είπε η ίδια.Πριν αδυνατίσει, το καθημερινό της μενού περιελάμβανε:
Πρωινό: Μια μεγάλη μπαγκέτα με αυγά, μπέικον και λουκάνικα
Μεσημεριανό:Τέσσερις ή πέντε πλάκες σοκολάτα, μια μεγάλη σακούλα πατατάκια,λουκάνικα,ένα πακέτο μπισκότα και μια οικογενειακή σακούλα κουφετάκια σοκολάτας
Βραδινό: Έτοιμο φαγητό,αξίας 48 ευρώ και δύο λίτρα αναψυκτικά με ζάχαρη

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ