Το ζώδιό του μαρτυρά την αγαπημένη του στάση

Ο Κριός προτιμά το γρήγορο, παθιάρικο και άγριο σεξ. Για το λόγο αυτό, αξίζει να ενδώσεις σε μια στάση που του προσφέρει άπλετη θέα και είναι γρήγορη και άγρια. Δοκίμασε το σεξ στα τέσσερα που του δίνει τον έλεγχο στο βαθμό και το ρυθμό διείσδυσης. Για μεγαλύτερη ηδονή κι ενώ είσαι σκυμμένη, σήκωσε το σώμα σου για να έρθετε πιο κοντά και να εγείρεις και την αφή και την οσμή περισσότερο.

Πάτα "LIKE" για να δεις τη συνέχεια

Ταύρος στο υαλοπωλείο
Ο άντρας Ταύρος είναι αισθησιακός και αγαπά το αργό παραδοσιακό σεξ. Βάση της αγάπης του για το φαγητό και τις απολαύσεις γενικά, δοκίμασε την απλή ιεραποστολική στάση με συαντιγί ή σιρόπι γαρνιρισμένο στα στήθη σου.
Δίδυμοι
Είναι οι άρχοντες του γρήγορου σεξ. Δοκίμασε μια στάση που να ευνοεί το καυτό γρήγορο σεξ όπως το σεξ στα όρθια με τον έναν να κοιτάζει τον άλλο κι εσύ να στηρίζεις το σώμα σου πάνω στον τοίχο, το πλυντήριο ή το ασανσέρ!
Καρκινάκι:
Διπλή προσωπικότητα και στο κρεβάτι ο Καρκίνος οπότε ανάλογα με τη διάθεσή του, μια θέλει σεξ άγριο και μια πιο αισθησιακό. Εσύ μπορείς να δοκιμάσεις μια στάση όπως η γυναίκα από πάνω που είναι αισθησιακή (ειδικά όταν γέρνεις προς το μέρος του για να έχει επαφή και με το στήθος σου) ενώ αν δεις πως θέλει πιο άγρια πράγματα, ενώ είσαι από πάνω, γυρίζεις πλάτη και γίνεσαι ξέφρενη καβαλάρισσα.
Ένας αλλά λέων:
Παρότι είναι λεοντάρι, αγαπά το ρομαντισμό στο κρεβάτι και θα κάνει τα πάντα για να νιώσεις άνετα. Δίνει μεγάλη σημασία στα παρελκόμενα του σεξ (θα εκτιμήσει και τα σατέν σου σεντόνια και τα αναμμένα κεράκια) ενώ ιδανική στάση είναι τα κουταλάκια που του δίνει τη δυνατότητα να έχει πλήρη επαφή με σένα.
Παρθενάκι!
Καθαρά πράγματα και στο σεξ προτιμούν οι Παρθένοι! Διευκόλυνε τον ξαπλώνοντας, ανοίγοντας τα πόδια σε σχήμα V για να τον εξιτάρεις με το πόσο ευλύγιστη είσαι και άφησέ τον να κάνει παιχνίδι. Έχε υγρά μωρομάντηλα στην άκρη του κρεβατιού για το τέλος του παιχνιδιού.
Ζυγός
Δεκτικός σε ποικιλία στάσεων και καταστάσεων αποδεικνύεται στο κρεβάτι ο άντρας Ζυγός. Μην διστάσεις να του ζητήσεις να σε πάρει σε όποια στάση λαχταράς (ότι παίρνεις πρωτοβουλία θα το εκτιμήσει, πίστεψέ μας). Για ανεβασμένες καταστάσεις, δοκίμασε το σεξ στο αυτοκίνητο.
Σκορπιός
Εδώ ξέρεις καλά πως μιλάμε για το πιο σεξουαλικό ζώδιο της δωδεκάδας. Οπότε, αρχικά δεν πρέπει να δείξεις ντροπές αφου και ντροπαλή να το παίξεις, ο Σκορπιός θα σε ξεκλειδώσει. Κι επειδή είναι ο άντρας που λύνει όλες τις διαφορές του στο κρεβάτι και θέλει να έχει τον έλεγχο, τσάκισέ τον με ένα σούπερ τέλειο στοματικό στο οποίο μόνο να κάθεται και να απολαμβάνει θα έχει το δικαίωμα.
Τοξότης
Το καλύτερο του, είναι το μη προσχεδιασμένο σεξ. Κάντου παιχνιδάκια όσο είστε κάπου έξω, στείλε καυτά sms, δώστου ανά χείρας το στριγκάκι σου και φυσικά όταν μπείτε στο ψητό, τρέλανέ τον με ανοιχτές κουρτίνες αφού στο άγχος μην σας δει κάποιος, αποδίδει ακόμα καλύτερα.
Κι επειδή το κρεβάτι τον κάνει να πλήττει, μετάφερε το σεξουαλικό παιχνίδι στο ντους για παράδειγμα.
Αιγόκερως
Ο άγριος κύριος Αιγόκερως. Θέλει να έχει τον έλεγχο στο σεξ, του αρέσουν τα προστυχόλογα, οι ξυλιές, το σεξ στα τέσσερα και σε ανεπτυγμένες περιπτώσεις και τα παιχνίδια των 50 αποχρώσεων του γκρι.
Άφησε τον Αιγόκερω να πάρει μεν πρωτοβουλία αλλά περιποιήσου τον όσο μπορείς με σέξι στοματικό και ερωτικό μασάζ.
Υδροχόος
Βοηθήματα και λίπανση: ο Υδροχός λατρεύει οτιδήποτε θα τον βοηθήσει να κορυφώσει πιο εύκολα και πιο δυνατά. Αν θέλεις να τον ξεσηκώσεις, πάρε πρωτοβουλία, γίνε γυναίκα καβαλάρισσα από πάνω του και μην υποτιμάς τα προκαταρκτικά, τα οποία εκείνος λατρεύει.
Ψαράκι
Τα ψαράκια είναι σπουδαία στην αναγνώριση της γλώσσας του σώματος, οπότε έτσι κι αλλιώς τυο σεξ το έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Πάντως, για να τον εξιτάρεις παραπάνω, δοκίμασε το παιχνίδι ρόλων.

2 σχόλια :

oxi re file den patao like na do to upoloipo. like simainei "mou aresei", diladi tha to patiso AN mou aresei to malako-arthro sou

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ