Έζησαν μαζί 60 χρόνια - Αποφάσισαν να πεθάνουν και μαζί!! - VIDEO

Η φράση «μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος» δεν ήταν αυτή που τους ταίριαζε. Ο λόγος για ένα υπερήλικο ζευγάρι από την Αυστραλία, ο Ντον και η Άιρις αποφάσισαν να δώσουν κοινό τέλος στη ζωή τους αφού για 60 χρόνια ο ένας δεν αποχωρίστηκε τον άλλον.


Ο 81χρονος Ντον και η 88χρονη Άιρις ανέβασαν ένα βιντεάκι στο YouTube εξηγώντας τους λόγους που οδηγήθηκαν στην συγκεκριμένη πράξη, αφού ο μεν Ντον έπασχε εδώ και τρία χρόνια από καρκίνο ενώ η Άιρις λόγω ηλικίας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. «Είμαι καθηλωμένος στο κρεβάτι εδώ και τρία χρόνια και πλέον η ζωή μου είναι χάλια. Εξαρτώμαι καθημερινά από την Άιρις και ο κόσμος μου βρίσκεται μέσα σε αυτό το μικρό δωμάτιο. Δεν είναι ζωή αυτή» είναι οι κουβέντες του Ντον στο βίντεο ενώ συμπληρώνει η Άιρις «Θέλω να πεθάνω μαζί με τον Ντον τώρα και πάντα. Έχουμε αποφασίσει να πάρουμε αυτά τα χάπια μαζί και να πεθάνουμε μαζί», τονίζοντας: «Μερικοί θα μας κριτικάρουν για την απόφαση μας αυτή. Όμως πήραμε αυτή την απόφαση μαζί και όχι χώρια μετά από πολλές σκέψεις και είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το αποφασίσαμε μαζί».
Οι ίδιο λένε στο βίντεο πως η πράξη τους δεν χαρακτηρίζεται σαν αυτοκτονία αλλά σαν ευθανασία λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζαν αλλά και της ηλικίας τους. Μάλιστα ήταν μέλη μιας οργάνωσης υπέρ της ευθανασίας.
Έτσι όπως έζησαν, έτσι έφυγαν, αφού τους βρήκαν μαζί διπλά δίπλα να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου. Οι αντιδράσεις διφορούμενες αφού άλλοι υποστήριξαν την πράξη τους και άλλοι σοκαρίστηκαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

a-pistefto

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ