Έζησε μια ζωή με τον βιαστή της…

Η Τζέϊσι Ντιούγκαρντ, η γυναίκα η οποία επί 18 χρόνια κρατείτο όμηρος, σε μυστική τοποθεσία, βιάστηκε επανειλημμένως από τον απαγωγέα της και απέκτησε από αυτόν δύο παιδιά, πρόκειται να εκδώσει τα απομνημονεύματά της. Η ανακοίνωση έγινε από τον εκδοτικό οίκο που ανέλαβε το βιβλίο.



Η Τζέϊσι Ντιούγκαρντ, 31 ετών σήμερα, είχε απαχθεί ενώ περπατούσε σε δρόμο στην Καλιφόρνια όταν ήταν μόλις έντεκα ετών. Εντοπίστηκε 18 χρόνια αργότερα, το 2009, όταν ένας αστυνομικός θεώρησε ύποπτες τις κινήσεις του απαγωγέα της, Φίλιπ Γκαρίντο, και άρχισε να τον παρακολουθεί.
Τόσο ο Φίλιπ Γκαρίντο, όσο και η σύζυγός του Νάνσι η οποία συνελήφθη μετά τον εντοπισμό της 31χρονης, δήλωσαν ένοχοι για τις κατηγορίες της απαγωγής και της σεξουαλικής κακοποίησης, κατά την δίκη τους που ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα. Αναμένεται να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη.


Ο Φίλιπ Γκαρίντο και η σύζυγός του Νάνσι αντιμετωπίζου ποινή ισόβιας κάθειρξης για την υπόθεση απαγωγής, ομηρίας επί 18 χρόνια και επανειλημμένου βιασμού της Τζέϊσι Ντιούγκαρντ.
Στο βιβλίο της, το οποίο θα τιτλοφορείται «Μία Κλεμμένη Ζωή», η Τζέϊσι Ντιούγκαρντ θα αφηγηθεί «λεπτομερώς την δοκιμασία της», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου Simon & Schuster
Σήμερα, η Τζέϊσι Ντιούγκαρντ ζει σε άγνωστη τοποθεσία, μαζί με τις δύο κόρες της και με άλλα συγγενικά της πρόσωπα, με τα οποία έσμιξε ξανά, μετά τον εντοπισμό της. Έχει ήδη λάβει αποζημίωση είκοσι εκατομμυρίων δολαρίων από την πολιτεία της Καλιφόρνιας, οι δικαστικές αρχές της οποίας απάλλαξαν αρχικά τον Φίλιπ Γκαρίντο, παρόλο που υποτίθεται ότι είχε τεθεί υπό αστυνομική επιτήρηση για την απαγωγή και τον βιασμό μίας γυναίκας τη δεκαετία του ’70.


http://www.ikypros.com 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ