Το γυμνό ωτοστόπ

Οι αρχές ελβετικού καντονίου αποφάσισαν να λάβουν αυστηρά μέτρα κατά όσων αρέσκονται στο να κάνουν ωτοστόπ με αδαμιαία περιβολή.



Έτσι στο μέλλον όσοι κάνουν βόλτες γυμνοί στα βουνά στο καντόνι Appenzell-Innerrhoden, θα υποχρεώνονται να πληρώσουν 200 ελβετικά φράγκα(130€).


Η απόφαση αυτή ελήφθη, λόγω του ότι ένα κύμα γυμνών επισκεπτών την περασμένη χρονιά -κυρίως τουρίστες από τη Γερμανία- εξαγρίωσε τους συνητρητικούς κατοίκους του καντονίου, στο οποίο παραχωρήθηκε ψήφος στις γυναίκες μόλις το 1990.


"Οφείλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας από αυτές τις ανήθικες συνήθειες" δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής.


Οι αστυνομικοί έπιασαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στα πράσα έναν γυμνό ελβετό ο οποίος έκανε ωτοστόπ. Ο 44χρονος κατηγορήθηκε για προσβολή της δημοσίας αιδούς, αλλά η υπόθεση δεν έχει εκδικαστεί ακόμα. Οι καθυστερήσεις αυτές οδήγησαν στην απόφαση για την επιβολή προστίμων.


Τα ρούχα του Αδάμ βεβαίως δεν έχουν τσέπες, αλλά οι γυμνοί γυρολόγοι συνήθως κουβαλάνε σάκους μαζί τους, οπότε τα όργανα της τάξης δεν θα έχουν πρόβλημα στο να παίρνουν χρήματα από όσους βολτάρουν με άλλου είδους "όργανα" σε κοινή θέα.(news24.gr)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ