Πήρε 32 κιλά για να... καταλάβει τι σημαίνει πάχος


Και όμως, ο νεαρός που βλέπετε στα δεξιά και τα αριστερά της εικόνας, είναι ακριβώς το ίδιο πρόσωπο, με διαφορά 32 κιλών!
Αυτό που τον... πάχυνε δεν ήταν ο γάμος του - μάλιστα η σύζυγός του έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα - αλλά η απόφασή του να κατανοήσει τι εστί παχυσαρκία. (Κλικ στη φωτογραφία για μεγέθυνση)

Ο Drew Manning είναι ένας personal trainer. Ο νεαρός άνδρας είχε ένα καλογυμνασμένο σώμα, με τους κοιλιακούς του να κλέβουν τις εντυπώσεις. Σήμερα είναι ένας "κοιλαράς" με πλαδαρό δέρμα και μεγάλα μάγουλα... Για να μεταμορφωθεί, χρειάστηκαν έξι μήνες!

Σκοπός του είναι τώρα να χάσει το βάρος που πήρε στους επόμενους έξι μήνες.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα απώλειας κιλών πια, ο κ. Manning, πήγε από 87,5 κιλά, στα 119,4!

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, έχει ανανεώσει σίγουρα την ντουλάπα του, με ρούχα αρκετά νούμερα μεγαλύτερα από αυτά που είχε. Τον κ. Manning στηρίζει ψυχολογικά φυσικά η σύζυγός του, η οποία δεν έχει τραβήξει και λίγα βλέποντας τον άντρα της να μεταμορφώνεται σε παχύσαρκο.

Ο 30χρονος άνδρας που ζει στις Δυτικές ΗΠΑ, στην Utah, εφαρμόζει αυτό το "σχέδιο" ώστε να κατανοήσει την σωματική, ψυχική και πνευματική ταλαιπωρία που βιώνει ένας άνθρωπος για να χάσει βάρος. Ελπίζει ότι με αυτή την εμπειρία και τη γνώση που θα αποκτήσει επί του θέματος, θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους.






Δίαιτα Ντούνκαν,χάσε εύκολα και γρήγορα 10 κιλά Πατήστε εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ