Μάθε τώρα πώς να μην βλέπουν οι φίλοι σου πότε διάβασες τα μηνύματά τους!Φοβερό κόλπο!


Πριν από λίγο καιρό, το Facebook ενσωμάτωσε ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στους φίλους σας να ενημερώνονται για το πότε ακριβώς διαβάζετε τα μηνύματα που σας στέλνουν.

Αρχικά η υπηρεσία ενημερώσεων ήταν διαθέσιμη στα προσωπικά μηνύματα μεταξύ χρηστών και αργότερα και στα group chats, ενώ για κάποιο λόγο το Facebook αποφάσισε να μην επιτρέπει στους χρήστες του να την απενεργοποιήσουν.
Η εταιρεία Crossrider προκειμένου να παρουσιάσει την τεχνολογία της, που επιτρέπει στους χρήστες να φτιάχνουν extensions για όλους τους browsers, δημιούργησε ένα αρκετά εύκολο plugin που έχει σαν σκοπό να καταργήσει τις ενημερώσεις αυτές. Η εταιρεία μάλιστα υποστηρίζει πως το development framework της επέτρεχε να δημιουργήσει αυτό το plugin μέσα σε πέντε λεπτά.
Το plugin, με το όνομα Facebook Undetected δουλεύει σε Chrome, Firefox, Internet Explorer και Safari και επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να απενεργοποιούν αυτήν την δυνατότητα.
Μπορείτε να το βρείτε δωρεάν στην διεύθυνση http://crossrider.com/install/14917-chat-undetected.
Παίξτε και κερδίστε φανταστικά δώρα!!! iPhone, μηχανάκια, ποδήλατα και άλλα δώρα σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε!!! === ΠΑΤΑ ΕΔΩ ===




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ