Η Ηρώ «κλείδωσε» το βραβείο ερμηνείας στα Σκόπια


Αν και δεν κέρδισε μία από τις πρώτες θέσεις στην τελική βαθμολογία, στον Βαλκανικό διαγωνισμό τραγουδιού της Οχρίδας στην ΠΓΔΜ η Ελληνίδα εκπρόσωπος, Ηρώ Ηλιοπούλου, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και χαρακτηρίστηκε ως η «καλύτερη ερμηνεύτρια και φωνή του διαγωνισμού», σύμφωνα με τις κριτικές των δημοσιογράφων και των άλλων διαγωνιζομένων, ενώ της απονεμήθηκε και έπαινος για τη συμμετοχή και την ερμηνεία της.


Στις πρόβες, μάλιστα, οι τεχνικοί και το κοινό τη χειροκρότησαν όρθιοι μετά το τέλος της ερμηνείας της. Στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν σχεδόν όλες οι χώρες της ΠΓΔΜ, αδικώντας έτσι άλλες συμμετοχές, όπως αυτές της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Τουρκίας.

Το τραγούδι «Κλείδωσα», σε στίχους και μουσική του Ανδρέα Λάμπρου και ενορχήστρωση του Δημήτρη Γρυδάκη, κέρδισε τις εντυπώσεις και ήδη ξεκινά την πορεία του στα ραδιόφωνα και τα κλαμπ των Σκοπίων, του Μαυροβουνίου και της Βοσνίας. Αναμένεται να κυκλοφορήσει και στη Σερβία, την Κροατία και τη Σλοβενία.

Το κορίτσι με τα «τιρκουάζ μάτια και την πολύχρωμη φωνή», όπως την αποκάλεσαν οι περισσότερες εφημερίδες και περιοδικά των Σκοπίων, έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε όλες τις μουσικές σκηνές. Στο πλευρό της στην Οχρίδα όλες τις ημέρες των προβών και του διαγωνισμού βρέθηκε ο πρόεδρος της INFE GREECE The Greek eurovision fanclub, κος Χρήστος Ζαφειρίδης, που ήταν και μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής, και νοητά όλο το σωματείο των φαν από την Ελλάδα, δημοσιογράφοι, φίλοι της καλλιτέχνιδος (ανάμεσά τους και ο Γιάννης Κυφωνίδης) καθώς και συνάδελφοί της, όπως ο Γιάννης Μωραΐτης.

Μπράβο στην Ηρώ!

Παρακολουθήστε το video


Επιμέλεια: Νατάσα Παππά 

Πηγή:zougla.gr

Παίξτε και κερδίστε φανταστικά δώρα!!! iPhone, μηχανάκια, ποδήλατα και άλλα δώρα σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε!!! === ΠΑΤΑ ΕΔΩ ===

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε το δικό σου σχόλιο εδώ